Чергове “енергетичне” дербі в Івано-Франківську (+ LIVE)

Футзал

У суботу, 18-го лютого, франківський “Ураган” вдома зіграє матч 5-го туру ІІІ етапу Vbet Екстра-Ліги проти львівської “Енергії”. Матч відбудеться БЕЗ ГЛЯДАЧІВ і розпочнеться о 14:00.

Заключний матч ІІІ етапу Vbet Екстра-Ліги підготував для шанувальників футзалу “енергетичне” дербі. Цього разу на майданчику Манежу ІФФКФВ в Івано-Франківську зійдуться перша та друга команди групи “Центр” – “Ураган” наразі очолює турнірні перегони, здобувши 38 очок, тоді як “Енергія” програє лідерам три очки. Тож позитивний результат дозволить комусь з суперників покращити свої позиції у боротьбі за першість у квінтеті.

Цього сезону суперники зустрічались вже двічі. Спочатку наприкінці грудня в Івано-Франківську перемогла “Енергія” (2:1), натомість за тиждень у Львові тріумфував вже “Ураган”. При чому, тріумфував з найбільшим за останній час рахунком – 6:0! До того ж, це було перше “енергетичне” дербі за останніх десять (!) років, в якому “драконам” вдалось забити більше п’яти м’ячів. Востаннє таке було у сезоні 2012/2013, коли “Ураган” також у Львові переміг з рахунком 7:2.

Щодо персоналій, то кращим бомбардиром “енергетиків” у поточному сезоні є Мар’ян Пелех, в активі якого дев’ять м’ячів. По шість м’ячів в активі Тараса Кузя та Андрія Цілика, тоді як Олег Легендзевич п’ять разів вражав ворота суперників. Не можемо не згадати і супердосвідченого ексураганівця Михайла Зварича, який влітку уклав контракт з львів’янами і за короткий термін став ключовим гравцем в тактичних схемах Валерія Легчанова.

Завтрашній поєдинок у зв’язку з обмеженнями військового стану ВІДБУДЕТЬСЯ БЕЗ ГЛЯДАЧІВ і його можна буде переглянути у прямому ефірі на YouTube-каналі Асоціації футзалу України. Початок прямого ефіру о 14:00.

“Ураган” Івано-Франківськ – “Енергія” Львів
18 лютого. Vbet Екстра-Ліга, ІІІ етап, 5 тур – 14:00
Арбітри: Артем Духан, Артем Федоріщев (обидва – Луганська обл.), Тарас Дем’янчук (Івано-Франківськ)
Хронометрист: Володимир Гронський (Івано-Франківськ)
Спостерігач арбітражу: Олексій Банасько (Фастів) 
Делегат: Ігор Овчар (Івано-Франківськ)

Пряма трансляція:

Пресслужба НФК “Ураган”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *