“Прикарпаття” зіграє зі “Скалою”

Футбол

Завтра івано-франківське «Прикарпаття» проведе свій черговий спаринг в рамках підготовки до весняної частини сезону. Суперником стане один із лідерів групи 1 аматорського чемпіонату України – стрийська «Скала 1911». Контрольний матч пройде на штучному полі «Хет-трик Арени», початок о 13:00.

У лютому івано-франківці зіграли три контрольні гри. Після домашньої перемоги над аматорським «Агроном» з Тернопільщини (6:1) у наступних виїзних спарингах прикарпатці зазнали поразок від двох команд з чемпіонської групи VBET UA Першої – львівських «Карпат» (0:3) і черкаського «ЛНЗ» (1:3).

А от «Скала 1911», яка на зимову перерву пішла третьою у групі 1 ААФУ, маючи ще дві гри в запасі, провела вже дев’ять контрольних ігор. Тим же «Карпатам» стрияни програли 1:4, а з іншими першоліговими командами чемпіонської групи зіграли внічию – 3:3 з «ЛНЗ» та 1:1 з «Оболонню».

Решта шість матчів команда зі Стрия виграла, перегравши 19-річних дублерів «Львова» (5:0) та «Дніпра-1» (1:0), а також аматорську «Blago-Юність» з Верхньої (1:0). Ще три перемоги один із найстарших клубів України здобув на передсезонному Меморіалі Ернеста Юста, розгромивши любительські «Сокіл» – 8:0, «Пісочну»- 10:1 та «Новий Розділ» – 5:0.

Відзначимо, що одним з найкращих бомбардирів «Скали 1911» на передсезонних зборах є екс-гравець «Прикарпаття» Роман Дитко, який відзначився шістьма забитими м’ячами.

Прикарпаття (Івано-Франківськ) – Скала (Стрий)

7 березня (вівторок) – початок 13:00

Івано-Франківськ, стадіон “Хет-трик Арена”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *