Наші профі. Закордон: одна перемога на всіх

Футбол

Лише один клуб наших земляків закордоном зумів перемогти на вихідних.

Чемпіонат Угорщини. 22 тур
“Уйпешт” (Будапешт) – ФК “Дебрецен” – 1:1
Олександр Романчук (Д
) залишився на лаві для запасних.

Угорський “Дебрецен” доволі несподівано втратив очки в чемпіонаті – в гостях “локі” без участі Олександра Романчука поділили очки з “Уйпештом” (1:1). За підсумком туру “Дебрецен” втримався на четвертій позиції, а відставання від призової трійки складає всього один заліковий пункт.

Чемпіонат Словаччини. 22 тур
“Земплін” (Міхаловце) – “ВіОн” (Злате-Моравце) – 1:1
Назарій Гаврилюк (Д
) залишився на лаві для запасних.

Дебют Назарія Гаврилюка у Словацькій Екстра-лізі знову відкладається. “ВіОн” на вихідних без участі нашого земляка в гостях зіграв у нічию із “Земпліном” – 1:1. Перший етап чемпіонату клуб зі Злате-Моравце завершив на восьмій сходинці і тепер змагатимуться у турнірі на вибування (7-12 місця).

Жінки. Чемпіонат Туреччини. Група А. 16 тур
“Караденіз Ереглі Беледієспор” – “Бешикташ” (Стамбул) – 1:1
Христина Перевізник (Б
) відіграла весь матч.

Після жахливого землетрусу у Туреччині відновилось футбольне життя. Жіночий “Бешикташ” у 16-му турі місцевого чемпіонату розійшовся миром з “Караденіз Ереглі Беледієспором” – 1:1. Нападниця “чорних орлиць” Христина Перевізник провела на полі всі 90 хвилин. “Бешикташ” за підсумком туру опустився на третю позицію групи А.

Чемпіонат Кіпру. ІІ дивізіон. Турнір 1-8 місця. 8 тур
“АЛС Омонія” – “Етнікос” (Ахна) – 1:0
Ігор Худоб’як (Е) відіграв весь матч.

“Етнікос” продовжив свою серію без перемог у ІІ дивізіоні – на вихідних Худоб’як і Ко поступились “АЛС Омонії” (0:1). Наш земляк традиційно провів на полі весь матч. “Етнікос” за підсумком туру перебуває на третій сходинці і продовжує боротьбу за підвищення у класі.

Жінки. Чемпіонат Франції. Ліга 2. 11 тур
ФК “Ізер Альє” – ФК “Ґренобль” – 2:0
Катерина Боклач (Ґ) відіграла весь матч.

Всі 90 хвилин на вихідних провела і Катерина Боклач. У перенесеній грі 11-го туру французької Ліги 2 18-річна голкіперка не допомогла “Ґреноблю” перемогти – 0:2. Поразка відкинула “містянок” на восьму позицію турнірної таблиці.

Жінки. Чемпіонат Польщі. І ліга. 13 тур
“Маркус” (Ґдиня) – “Белев’янка” (Белава) – 1:0
Марина Погрібняк (М) вийшла у стартовому складі і була замінена на 60-ій хвилині.

Єдиним закордонним клубом, що зумів перемогти став “Маркус” Марини Погрібняк, який в матчі аутсайдерів зумів здолати “Белев’янку” – 1:0. Вихованка ДЮСШ №3 вийшла у старті і була замінена в середині другого тайму. За підсумком туру “Маркус” посідає десяту сходинку змагань.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *