Наші профі. Жінки: результативний початок весни

Футбол

На вихідних розпочалась весняна частина чемпіонату України серед жіночих команд.

Жінки. Чемпіонат України. Вища ліга. 12 тур
“Кривбас” (Кривий Ріг) СК “Дніпро-1” (Дніпро) – 4:0
Даяна Семків (К
) відіграла весь матч і на 7-ій хвилині відзначилась голом. Вікторія Серемчук (Д-1) відіграла весь матч. Вероніка Кузьмин (Д-1) вийшла у стартовому складі і була замінена на 65-ій хвилині. Світлана Маліборська (Д-1) залишилась на лаві для запасних.

У “дніпровському” дербі криворізький “Кривбас” завдяки голу Даяни Семків розгромив СК “Дніпро-1” – 4:0. У складі дніпрянок на полі з’явились Вікторія Серемчук та Вероніка Кузьмин, тоді як голкіперка Світлана Маліборська залишилась на лаві для запасних. Перемога дозволила “кривбасівкам” зрівнятись за очками з лідером змагань полтавською “Ворсклою” – в обох команд наразі по 33 залікові пункти. “Дніпро-1” натомість втратив одну сходинку і зараз йде сьомим в таблиці.

Відеоогляд матчу (гол Семків з 2:30):

“Колос” (Ковалівка) “Динамо” (Київ) – 1:0
Мар’яна Іванишин (К
) відіграла весь матч і на 29-ій хвилині відзначилась голом. Леся Словак (Д) вийшла у стартовому складі і була замінена на 67-ій хвилині.

Цетнральний матч вихідних відбувся у Ковалівці, де “Колос” мінімально обіграв столичне “Динамо” – 1:0. Єдиний забитий м’яч “колосівок” в активі захисниці Мар’яни Іванишин. Натомість у складі “динамівок” Леся Словак вийшла з перших хвилин і була замінена в середині другого тайму. Завдяки перемозі над прямим конкурентом “Колос” випередив “Динамо” і тепер перебуває на четвертій сходинці, тоді як киянки опустились на п’яту позицію.

Відеоогляд матчу (гол Іванишин з 0:24):

“Ладомир” (Володимир) “Динамо” (Київ) – 17:1
Тетяна Аполлоніна (Л
) вийшла у стартовому складі і була замінена на 71-ій хвилині.

Феєричним розгромом розпочалась футбольна весна для “Ладомира” Тетяни Аполлоніної – вдома волинянки покуражились у матчі проти київського “Атексу” (17:1). Наша краянка провела на полі 71 хвилину. За підсумком туру “ладомирянки” перебувають на шостій позиції і продовжують боротьбу за призову трійку сезону.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *