Артур Микитишин: “Налаштований допомогти «Кривбасу» вже у найближчих поєдинках”

Футбол

Півзахисник криворізького «Кривбасу» Артур Микитишин поділився думками щодо прийдешнього матчу 18 туру УПЛ проти ФК «Львів».

– Артуре, як готується команда, як налаштовується на «Львів»?

– Все проходить за планом. Розбираємо суперника, його сильні та слабкі сторони. Впевнений, зможемо вивчити те як грає «Львів». Всі команди в УПЛ сильні, слабких тут немає. Усі у кожному матчі налаштовуються на «Кривбас», та й на усі інші клуби, по максимуму, адже кожне очко – на вагу золота. У боротьбі за виживання «Львів» не хоче пасти задніх, тому на нас очікує напружений матч.

– Минулий матч з «Шахтарем» ти дивився з трибуни. Що скажеш про гру партнерів? Важко психологічно було спостерігати зі сторони?

 – На мою думку, все було під контролем «Кривбасу». Але перший гол став переломним. Він вплинув на подальшу гру. Щодо мене, то, так, дійсно, було важко бачити як партнери поступаються й не мати змоги їм допомогти. Налаштований допомогти «Кривбасу» вже у найближчих поєдинках.

Після гри команда була засмученою, але усі довго чекали цього протистояння. Але, водночас, розуміємо, що це не останній тур. Треба сумлінно тренуватись до наступних матчів. На щастя, доля чемпіонату не залежить від однієї зустрічі.

– У матчі зі «Львовом» не допоможе нашій команді через перебір карток Віталій Вернидуб. Наскільки це велика втрата для нас?

– Що й казати, Віталій – один з лідерів «Кривбасу». Його досвід дуже допомагає усім. Дуже прикро, що він пропускає гру. Кожен гравець команди дуже важливий для нас.

– Які згадки у тебе про Львів? Памʼятаєш, коли востаннє був тут?

– Так, у жовтні 2022 року, коли ми тут базувались довгий час через декілька поспіль виїзних матчів. Чудове місто. Памʼятаю, що вперше тут зіграв, ще коли захищав кольори «Маріуполя».

– Вболівальники часто цікавляться, чи часто гравці «Кривбасу» читають їх коментарі на офіційних сторінках клубу?

– Як і усі хлопці, коли маю нагоду, то продивляюсь, що пишуть вболівальники про «Кривбас». Приємно читати слова підтримки. Якщо ж є критика, то відношусь до неї цілком нормально. Якщо є критика, то це тільки дає додатковий стимул ставати ще кращим.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *