Двоє прикарпатців зіграють у складі збірної України U-19 у відборі на Євро-2023

Футзал

Ігор Москвичов визначився з заявкою збірної України U-19 на відбір до Євро-2023, який відбудеться 22-25 березня у Сербії.

До складу увійшли 12 футзалістів, серед яких двоє представників прикарпатського футзалу – Дмитро Федик, який нині захищає кольори словацького “Левіце” та Роман Татумірак з італійської “Юнайтед Помеції”. Відзначимо, що універсал “Урагану” Даміан Запорожан, що брав участь у підготовці до змагань до остаточної “дванадцятки” не потрапив.

Склад збірної України на відбір:

Воротарі: Дмитро Дяченко («Кардинал-Рівнестандарт»), іван Белімов («Чорне море»)
Універсали: Дмитро Скибчик, Максим Малиновський, Вадим Тютюрай (усі – «Кардинал-Рівнестандарт»), Денис Сніцаренко («SkyUp Futsal»), Роман Татумірак («Юнайтед Помеція», Італія), Дмитро Рибіцький («Футзал Щецин», Польща), Андрій Єлішев, Владислав Ткаченко (обидва – «Тім Лемборк», Польща), Дмитро Федик («Левіце», Словаччина), Ігор Пелецький («Вікінгай», Литва).

Всього на міні-турнірі у Сербії “синьо-жовті” зіграють три поєдинки проти збірних Чорногорії (22 березня), Румунії (23 березня) та Сербії (25 березня). До фінальної частини Євро-2023 вийде лише переможець нашого квартету.

22 березня.
20.00. Україна (
U-19) – Чорногорія (U-19)

23 березня.
20.00.
 Румунія (U-19) – Україна (U-19)

25 березня.
20.00. 
Сербія (U-19) – Україна (U-19)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *