Наші профі. Жінки: дебютний гол Оксани Геник

Футбол

Одразу три прикарпатські футболістки відзначилась голами у черговому турі чемпіонату України серед жіночих команд.

Жінки. Чемпіонат України. Вища ліга. 13 тур
СК “Дніпро-1” (Дніпро “ЕМС-Поділля” (Вінниця) – 2:2
Вероніка Кузьмин (Д-1
) відіграла весь матч і на 22-ій хвилині відзначилась голом. Світлана Маліборська (Д-1) та Вікторія Серемчук (Д-1) залишились на лаві для запасних.

Не зміг втримати позитивний для себе результат в 13 турі Вищої ліги жіночого чемпіонату СК “Дніпро-1”. Дніпрянки з Веронікою Кузьмин у складі по ходу зустрічі перемагали “ЕМС-Поділля” з рахунком 2:0, втім, під завісу гри пропустили двічі – нічия 2:2. Один з м’ячів господарок забила саме Кузьмин, а Світлана Маліборська та Вікторія Серемчук участі у матчі не брали. За підсумком туру “Дніпро-1” продовжує перебувати на сьомій позиції таблиці.

“Шахтар” (Донецьк) – “Ладомир” (Володимир) – 6:1
Оксана Геник (Ш) 
відіграла весь матч, на 34-ій хвилині відзначилась голом та на 66-ій хвилині отримала попередження. Любов Мохнач (Ш) відіграла весь матч. Тетяна Аполлоніна (Л) вийшла у стартовому складі і була замінена на 71-ій хвилині.

Донецький “Шахтар” продовжує штампувати перемоги у “вишці” – на вихідних “шахтарівки” розгромила володимирський “Ладомир” (6:1). До перемоги господарок долучились Оксана Геник, що забила дебютний м’яч за донецьку команду та Любов Мохнач. Натомість у гостей всі 90 хвилин відіграла Тетяна Аполлоніна. “Шахтар” зберіг за собою третю сходинку ліги, тоді як “Ладомир” й надалі шостий.

Відеоогляд матчу (гол Геник з 0:40):

“Атекс” (Київ) – “Кривбас” (Кривий Ріг) – 0:16
Даяна Семків (К
) відіграла весь матч і на 84-ій хвилині відзначилась голом.

Супергольову розгромну перемогу на вихідних здобув “Кривбас” – в гостях команда Даяни Семків розібралась з “Атексом” (16:0). Наша краянка у другій грі поспіль відзначилась голом та провела на полі весь матч. “Крибас” продовжує гонитву за полтавською “Ворсклою” – обидві команди лідирують в чемпіонаті, здобувши наразі по 36 очок.

Відеоогляд матчу (гол Семків з 8:52):

“Динамо” (Київ– “Ворскла” (Полтава) – 0:5
Леся Словак (Д
) вийшла у стартовому складі і була замінена на 73-ій хвилині. Вероніка Андрухів (В) відіграла весь матч. Роксолана Кравчук (В) не потрапила до заявки на матч. 

Тим часом полтавчанки більш “скромно” погостювали у Києві, де обіграли “Динамо” – 5:0. Леся Словак та Вероніка Андрухів вийшли у стартових складах своїх команд, тоді як Роксолана Кравчук опинилась поза заявкою. Як вже йшлося вище, “Ворскла” за підсумком туру у дуеті лідерів разом з “Кривбасом”, тоді як “Динамо” йде п’ятим і все далі віддаляється від призової трійки.

“Колос” (Ковалівка) – “Верес” (Рівне) – 3:0
Мар’яна Іванишин (К
) відіграла весь матч.

Ковалівський “Колос” здобув другу поспіль перемогу – цього разу Іванишин і Ко здолали рівненський “Верес” (3:0). Наша краянка зіграла у матчі всі 90 хвилин. “Колосівки” перебувають на четвертій сходинці і продовжують боротьбу з “Шахтарем” за “бронзу” турніру.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *