“Ураган” з поразки стартував у Кубку України (+ ВІДЕО)

Футзал

“Дракони” програли у Києві місцевому “ХІТу”.

“Ураган” невдало розпочав боротьбу у Vbet Кубку України. У першому мтачі 1/8 фіналу кубкового турніру “дракони” в гостях поступились столичному клубу “ХІТ”. Поєдинок лідерів українського футзалу ознаменувався напруженою боротьбою на майданчику, а першими відкрили рахунок гості – Абакшин покарав голкіпера киян Сухова за невпевнену гру на виходах (0:1). Втім, ще до перерви “ХІТу” вдалось перевернути все з ніг на голову. Протягом хвилини Ліфер та Педяш приголомшили франківців – 2:1. Після відпочинку команда Максима Павленка помчала відігруватись, але в дебюті тайму пропустила втретє. У складі столичного клубу відзначився Жук – 3:1. Більше голів у цьому матчі забито не було – 3:1 на користь “ХІТа”.

Матч-відповідь у цій парі відбудеться за два тижні, а саме 5-го квітня (базовий день) в Івано-Франківську. Саме там і визначиться володар путівки до Фіналу восьму турніру.

“ХІТ” Київ – “Ураган” Івано-Франківськ – 3:1 (2:1)
Голи: 
Ліфер (16), Педяш (17), Жук (24) – Абакшин (9)
“ХІТ”: Сухов (в) – Журба (к), Шеремета, Школьний, Педяш – Чернявський, Жук, Поночовний, Літвінов – Ліфер, Завертаний, Подлюк, Сметаненко – Кравець (в). Головний тренер: Олег Лук’яненко.
“Ураган”: Савенко (в) – Фаренюк, Корсун, Швед, Шотурма – Микитюк (к), Абакшин, Мик. Грицина, Мих. Грицина – Моспан, Терентьєв – Хомяк (в). Головний тренер: Максим Павленко.
Попередження: Лисенко (18, на лаві для запасних), Школьний (19), Літвінов (29) – Абакшин (18), Швед (28)
Вилучення: Лук’яненко (20, на лаві для запасних), Магда (20, на лаві для запасних) – Мих. Грицина (30)

Відеоогляд матчу:

Пресслужба НФК “Ураган”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *