“Прикарпаття” зіграє з “Металургом”

Футбол

Найближчої суботи, 25 березня, “Прикарпаття” зіграє свій черговий контрольний матч. Суперником стане запорізький “Металург”. В залежності від погодніх умоав цей поєдинок пройде або на стадіоні “Гірка”, або футбольному полі села Радча (початок о 14:00).

Під час підготовки до весняної частини сезону івано-франківська команда провела вже шість спарингів. На домашній “Хет-трик Арені” прикарпатці переграли аматорські “Агрон” (6:1) та “Скалу 1911” (3:0), на виїзді поступилися першоліговим “Карпатам” (0:3) і “ЛНЗ” (1:3), які змагатимуться у чемпіонському раунді. Ще з двома представниками VBET UA Першої “зелено-жовті” зіграли внічию – 1:1 у Чернівцях з “Буковиною” та минулої неділі у Радчі з тернопільською “Нивою” теж 1:1.

Натомість “Металург” провів вже вісім контрольних ігор. На першому загально-підготовчому етапі зборів запорізька команда тричі зіграла внічию з першоліговими “Полтавою”, “Скоруком” і “Кременем”. В усіх цих спарингах було зафіксовано рахунок 1:1. На другий збір “Металург” вирушив до Моршина, де зіграв з аматорськими “Скалою 1911” (1:0) та ФК “Миколаєвом” (0:2), а у Винниках на базі ФК “Рух” розійшовся миром з черкаським “ЛНЗ” (1:1).

Цей тиждень у запоріжців, які боротимуться у чемпіонській групі VBET UA Першої, доволі насичений, адже тренерський штаб запланував аж три контрольні матчі. У середу з “Буковиною” в Чернівцях знову була зафіксована нічия 1:1. У п’ятницю “Металург” вперше зіграв на натуральному газоні, мінімально перегравши молодіжну команду “Руху” (1:0), а вже в суботу проведе заключний спаринг з “Прикарпаттям”.

МФК “Прикарпаття”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *