“Ураган” проведе заключний домашній матч “регулярки” (+ LIVE)

Футзал

У суботу, 25-го березня, франківський “Ураган” вдома зіграє матч 4-го туру IV етапу Vbet Екстра-Ліги проти роменського “Рятувальника”. Матч відбудеться без глядачів і розпочнеться о 13:00.

Заключний домашній поєдинок “регулярки” “дракони” зіграють проти новачка змагань роменського “Рятувальника”. Посеред тижня суперники провели поєдинки 1/8 фіналу Vbet Кубка України. І що цікаво, зіграли у Києві – “Ураган” поступився “ХІТу” (1:3), тоді як роменці мінімально здолали учасника аматорських змагань “Sky Up Futsal” (2:1).

“Рятувальник” доволі впевнено дебютував в елітному дивізіоні, адже наразі команда продовжує боротьбу за вихід до плей-офф. У групі “Центр” “дснсники” ділять четверту-п’яту позиції разом з ще одним новачком “Черкасиобленерго” – в обох команд по 12 залікових пунктів. Щодо складу, то честь “Рятувальника” в новому сезоні захищають здебільшого вихованці сумського футзалу, а найдосвідченішими у ростері є голкіпери Нікіта Сітнер (АФФК “Суми”) та Олександр Сіріцький, який раніше захищав кольори столичного “ХІТа”, “Кардиналу-Рівне” та АФФК “Суми”.

Завтрашній поєдинок у зв’язку з обмеженнями військового стану ВІДБУДЕТЬСЯ БЕЗ ГЛЯДАЧІВ і його можна буде переглянути у прямому ефірі на YouTube-каналі Асоціації футзалу України. Початок прямого ефіру о 13:00.

“Ураган” Івано-Франківськ – “Рятувальник” Ромни
18 березня. Vbet Екстра-Ліга, ІV етап, 4 тур – 13:00
Арбітри: Дмитро Дудка (Обухів), Олександр Плахов (Чернівці), Артем Федоріщев (Луганська обл.)
Хронометрист: Петро Липецький (Івано-Франківськ) 
Спостерігач арбітражу: Василь Кузьменко (Київ) 
Делегат: Ігор Овчар (Івано-Франківськ)

Пряма трансляція:

Пресслужба НФК “Ураган”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *