Слот Авіатор – для тих, хто хоче перевірити свою вдачу

Інші

Гра Авіатор є однією з найпопулярніших у більшості онлайн-казино, незважаючи на те, що була презентована компанією Spribe всього кілька років тому.

Aviator – слот нетиповий, адже тут немає барабанів та стандартного табло з виграшною комбінацією, відсутня можливість «зірвати» джек-пот. Проте геймплей є також простим і зрозумілим. На початку гри перед користувачем відкривається екран з управлінням ставками та поле, на якому після запуску раунду почне рухатися вгору літак. Допоки він летить, росте коефіцієнт, на який множиться ставка в разі виграшу. Як тільки зникне з поля зору – гру завершено програшем.

Гра є в колекціях більшості операторів азартних ігор. Почитати докладніше про умови можна за посиланням https://aviator-fun.com/.

Як грати та вигравати в Авіатор

Незважаючи на простоту правил та зрозумілість інтерфейсу, гра потребує детального вивчення всіх нюансів. Основне завдання геймера – вчасно зупинити літак та взяти ставку. Момент натискання на «кешаут» повинен відповідати двом вимогам: літак все ще летить, а коефіцієнт максимально високий. Проте дізнатися, як довго рухатиметься по екрану літак – неможливо. Тривалість раунду може складати кілька секунд чи хвилин, і гравцеві потрібно зняти ставку в ідеальний момент.

Перед тим, як почати грати в Авіатор, варто дізнатися про певні особливості:

  • Демо-режим – буде в пригоді початківцям, які хочуть розібратися в усіх нюансах, а також досвідченим гравцям, що створюють власні стратегії гри і можуть їх відпрацювати з використанням віртуальних грошей.
  • Кількість ставок – в слоті можна робити не одну, а одразу дві ставки, для кожної з яких можна обирати різний момент для «кешауту».
  • Наявність авто-режиму – є можливість вказати розмір ставки, який потім буде проставлятися системою, а також визначати показник множника для автокешауту. Такий варіант часто обирають гравці, які не довіряють власній реакції, але знають, коли саме хочуть завершити раунд.
  • Тривалість кожного раунду різна – час одного польоту варіюється в середньому від 5-10 до 30-40 секунд.
  • Зростання коефіцієнту – нерівномірне: гра починається з х1, але вирости множник до х10 може в одному раунді за 5 секунд, а в іншому за 20. До великих значень х100, х500 коефіцієнт збільшується досить рідко – в середньому раз на 60-120 хвилин. Саме такі дані використовують під час створення тактики гри.
  • Статистика попередніх виграшів і програшів, чат для спілкування з іншими гравцями – доступні кожному користувачеві, що відкрив Авіатор.

В грі можна використовувати різні стратегії, кожна з яких передбачає пропорційний зв’язок між рівнем ризику та величиною виграшу. Якщо завершувати раунд на мінімальних значеннях множника, виграш буде невеликим, але можна вигравати частіше. Коли ж чекати високих значень коефіцієнта, підвищується вірогідність програшу, але якщо вдасться вчасно натиснути на «кешаут», отримана сума буде значно більшою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *