Історичний рейтинг БК «Говерла»: Аврахов і Лонюк – в ТОП-10 «гвардійців» усіх часів

Баскетбол

«Прикарпаття-Говерла-КФВ» відіграв черговий бабл Суперліги, цього разу в Черкасах. Нашими суперниками стали команди «Політехніка-Галичина», «Київ-Баскет» та «БІПА».

Пресслужба клубу продовжує підрахунок матчів та очок в історичному рейтингу всіх часів клубу (2002-2013). Що змінилося?

МАТЧІ

Зігравши про три матчі на виїзді Сергій Аврахов та Андрій Лонюк довели кількість своїх ігор за «Говерлу» до 161, обійшовши у таблиці Сергія Дадикіна. Таким чином, дует захисників потрапив до ТОП-10 рейтингу!

На одну позицію також піднявся Володимир Дроздов, який тепер має 74 зіграні поєдинки. Це на один більше ніж захисник «Говерли» середини 2015-х Олександр Черідніченко.

Разом із тим, капітан «ведмедів» Сергій Старцев зрівнявся за кількістю проведених ігор – по 69 – з квартетом легіонерів Тіггс – Піттерсон – Кяушас.

ОЧКИ

Натомість у рейтингу бомбардирів усіх часів Сергій Аврахов піднявся одразу на дві сходинки! Наразі захисник вже дев’ятий за кількістю набраних очок (1298), що на одне очко більше ніж в Євгена Коровякова та на 13 – від Володимира Марковецького.

Цікаво, що до восьмої позиції в історичного рейтингу снайперів, яку посідає центровий Ерік Колмен (1310), Сергію Аврахову залишилося усього 12 очок!

Також на одну позицію в списку скорерів піднявся бігмен Степан Лесик. Наразі він посідає 16-те місце, маючи 945 очок, відтак обійшов після звітного туру американця Тревіса Піттерсона (933).

БК “Прикарпаття-Говерла”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *