Гол Вікторії Серемчук допоміг “Дніпру-1” взяти один пункт в матчі з “Вересом”

Футбол

У звітному матчі підопічні Олени Кудзієвої номінально грали у гостях, фактично приймаючі у Придніпровську суперниць, котрі перед грою відставали від дніпрянок у турнірній таблиці на три сходинки і сім очок.

Дніпрянки активно розпочали зустріч, але у стартові чотири хвилині їх потенційно гострі атаки тричі завершувалися офсайдами. Далі команди обмінялися пострілами зі штрафних (Бєлік пробила в сантиметрах над поперечиною, а Котовець значно вище воріт). А от в період з 17 по 19 хвилини спортклубівки просто зобов’язані були відкривати рахунок. Спочатку Тараканова вивела на побачення із голкіперкою суперниць Серемчук, і в цій дуелі вдача посміхнулася рівнянці. У наступній атаці Серемчук вже випередила Луцюк, прокинувши м’яч повз воротарині, але наздогнати сферу не вдалося і все завершилося ударом від воріт. А ще за хвилину потужна атака дніпрянок завершилася трьома ударами поспіль у межах карного майданчику, але кожного разу захисницям «Вересу» вдавалося блокувати удари, котрі йшли влучно у ворота.

Після цього номінальним господаркам вдалося відвести гру від власних воріт і на полі вже була рівновага. А ближче до перерви, одна з рідких контратак рівнянок завершилася пенальті (Аслаханова з порушенням правил зупинила прохід Корнацької), і Розлуцька переграла з 11-метрової позначки Рябовіл. На останній хвилині першого тайму рівнянки розіграли дуже небезпечний штрафний, але цього разу Рябовіл виграла ближній бій у суперниці, відбивши удар ногою.

Другий тайм розпочався атаками дніпрянок, які подали пару кутових, а в одному випадку після навісу з флангу від Білик рівнянок врятувала поперечина. З іншого боку гравчині «Вересу» проводили різкі контратаки, і після однієї з них Немець винесла м’яч з порожніх воріт, підстрахувавши Рябовіл.

Поступово представниці «Вересу» вирівняли гру, частіше гостюючи на половині поля дніпрянок. І саме у цю мить спортклубівки відновили рівновагу – Рябовіл впевнено зреагувала на удар і одразу сильно вибила м’яч вперед на хід Серемчук, тим самим голкіперка «Дніпра-1» записала до свого активу результативну передачу, адже нападниця втекла від суперниць і впевнено перекинуло м’яч через Луцюк – 1:1!

Далі на полі тривала обопільно гостра гра. Дніпрянки більше контролювали м’яч, розігруючи комбінації, натомість їх суперниці більше застосовували різці атаки.  На 80-й хвилині на допомогу спортклубівкам прийшла поперечина після удару Низової, але після цього два шанси принести дніпрянкам перемогу були у Серемчук, котра неточно замкнула передачу зі штрафного Бєлік і не переграла голкіперку після виходу з нею на побачення. Вже у компенсований арбітресою час Серемчук ще раз втікала від суперниць, але цього разу м’яч після її удару пройшов поруч із стійкою.

У підсумку зустріч закінчилася нічиєю 1:1.

«Верес» (Рівне) – СК «Дніпро-1» 1:1 (1:0)

Голи: Розлуцька (38, з пенальті), Серемчук (61)

«Верес»: 1.Луцюк, 11.Скоцік, 7.Навроцька, 20.Розлуцька, 4.Котовець, 14.Низова (17.Ляхович,90+2), 15.Войт (кап), 13.Веренейчук, 19.Мущенська, 25.Незаюр (3.Шелест,90+1), 22.Корнацька (39.Сухоряба,53). Запасні: 23.Бондар, 5.Помяновська, 8.Лавренюк, 6.Масловська.

«Дніпро-1»: 12. О.Рябовіл, 8.Кумеда, 10.Аслаханова, 21.Пороходніченко (18.Мустафаєва,59), 33.Тараканова, 25.Куніна, 9.Бєлік (кап), 4.Немець, 13.Кузьмин (16.Пшенична,79), 17.Іванова, 99.СеремчукЗапасні: 31.Маліборська, 11.Новосельська, 19.Є.Рябовіл.

СК “Дніпро-1”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *