Гольова феєрія в матчі “Blago-Юність” – “Прикарпаття-Тепловик” та впевнена перемога “Гарди” над “Нафтовиком”

Футбол

Сьогодні в обласному чемпіонаті відбулось два матчі.

“Blago-Юність” – “Прикарпаття-Тепловик” – 4:3

На домашній «Blago-арені» підопічні Романа Мотуза приймали гостей з Івано-Франківська – команду «Прикарпаття-Тепловик».

Символічно, що перший дотик до м’яча на старті домашнього поєдинку зробив ексгравець «Blago-Юності», а нині військовослужбовець батальйону оперативного призначення Національної Гвардії України імені Сергія Кульчицького – Юрій Мельник.

Перша половина сьогоднішньої зустрічі видалась «нічийною», однак доволі цікавою та багатою на забиті м’ячі.

Матч активно розпочала «Blago-Юність», яка й одразу понеслась в атаку. Саме це дало результат на 8 хвилині, коли дебютного круглого за нашу команду забив Руслан Майовецький з подачі Зубара, який і сам кількома хвилинами раніше мав чудову нагоду відкривати рахунок, та пробив повз ворота.

Не хотіли відпускати вперед нашу команду «прикарпатці», які вдало використали шанс на 11 хвилині зустрічі й зрівняли рахунок (Дмитрук). Та радіти їм довелось недовго, адже дві хвилини після цього у їхніх воротах з класної передачі Ємельянова розписався наш найкращий бомбардир Олег Куртяник, який збільшив перевагу «Blago-Юності» до 2-1.

Згодом гра дещо заспокоїлась, класну нагоду відриватися вперед мав Зубар, котрий пробив над поперечкою.

На 40 хвилині гри арбітр призначив одинадцятиметровий у ворота «Blago-Юності», якого успішно реалізував ексгравець нашої команди Олег Павлюк, тож на перерву суперники пішли з нічийним результатом 2-2.

За перші 20 хвилин другої половини поєдинку команди не змогли створити небезпечних моментів біля воріт одна одної, хоч і мали декілька непоганих нагод.

На 66 хвилині матчу радість вболівальникам «Blago-Юності», яких на домашньому стадіоні зібралось чимало, приніс Артем Микуляк, який тільки вийшов на заміну й одразу забив дебютного м’яча за нашу команду. Варто зазначити результативні дії Ємельянова, який знову відзначився асистом.

Неспокійною видалась кінцівка матчу. Здавалось, що крапку в сьогоднішній зустрічі поставив капітан Турчанський, забивши класного круглого у ворота іванофранківців на 89 хвилині, однак «тепловики» здаватися не збирались і на доданих арбітром хвилинах забили у ворота Марчука ще й третього.

Пропущений м’яч ніяк не вплинув на хід подій, адже свисток арбітра зафіксував фінальні 4:3.

ФК “Благо-Юність”

“Гарда” (Калуш) -“Нафтовик” (Долина) – 3:0

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *