“Ураган” – “Рятувальник”. Анонс третього матчу

Футзал

У неділю, 23-го квітня, франківський “Ураган” вдома зіграє матч №3 чертьфінальної серії плей-офф Vbet Екстра-Ліги проти роменського “Рятувальника”. Матч відбудеться в Івано-Франківську і розпочнеться о 13:00.

Завдяки сьогоднішній впевненій перемозі з рахунком 7:2 “Ураган” встановив паритет у серії до двох перемог – 1:1. Таким чином, вирішальним у чвертьфінальному протистоянні стане недільний поєдинок на майданчику Манежу ІФФКФВ. Звісно, перемога сьогодні додасть настрою та впевненості франківським футзалістам, та не варто забувати, що завтрашній поєдинок розпочнеться за рахунку 0:0, тож доводити свою перевагу господарям випаде з “чистого аркушу”. Віримо, що “драконам” до снаги продемонструвати свою найкращу гру, пробитись до наступного раунду та продовжити боротьбу за найвищі місця у Vbet Екстра-лізі.

Додамо, що у порівнянні з сьогоднішнім матчем на половину зумінилась бригада арбітрів, що працювати на недільному двобої. Замість Артем Федоріщева функції другого арбітра виконуватиме Олексій Плахов з Чернівців, тоді як Федоріщев виступить у ролі третього арбітра.

Завтрашній поєдинок у зв’язку з обмеженнями військового стану ВІДБУДЕТЬСЯ БЕЗ ГЛЯДАЧІВ і його можна буде переглянути у прямому ефірі на YouTube-каналі Асоціації футзалу України. Початок прямого ефіру о 13:00.

“Ураган” Івано-Франківськ – “Рятувальник” Ромни 
23 квітня. Vbet Екстра-Ліга, 1/4 фіналу, матч №3 – 13:00
Арбітри: Олена Хомич (Луцьк), Олександр Плахов (Чернівці), Артем Федоріщев (Луганська обл.)
Хронометрист: Петро Липецький (Івано-Франківськ) 
Спостерігач арбітражу: Олексій Банасько (Фастів)
Делегат: Ігор Овчар (Івано-Франківськ)

Пряма трансляція:

Пресслужба НФК “Ураган”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *