Наші профі. Жінки: “Ворскла” за два кроки до “золота”

Футбол

Огляд виступів прикарпатських футболісток у Вищій лізі чемпіонату України серед жінок.

Жінки. Чемпіонат України. 18 тур
СК “Дніпро-1” (Дніпро) – “Шахтар” (Донецьк– 0:2
Вероніка Кузьмин (Д-1
) відіграла весь матч. Вікторія Серемчук (Д-1) вийшла у стартовому складі і була замінена на 16-ій хвилині. Світлана Маліборська (Д-1) залишилась на лаві для запасних. Любов Мохнач (Ш) відіграла весь матч. Оксана Геник (Ш) увійшла у гру на 81-ій хвилині.

Безсумнівно центральний матч звітного туру відбувся у Дніпрі, де “Шахтар” обіграв іншого претендента на нагороди СК “Дніпро-1” – 2:0. У звітній зустрічі Вероніка Кузьмин та Любов Мохнач відіграли повний матч, Вікторія Серемчук зазнала прикрої травми в середині першого тайму і залишила поле, тоді як Оксана Геник увійшла у гру під завісу матчу. “Шахтарівки” за підсумком туру посідають третю сходинку чемпіонату і продовжує гонитву за “Кривбасом”, який має перевагу у шість очок. Натомість “спортклубівки” втратили одну позицію і зараз йдуть на сьомому місці.

ЖФК “Маріуполь” – “Колос” (Ковалівка– 0:1
Мар’яна Іванишин (К
) не потрапила до заявки на матч.

Ковалівський “Колос” у звітному турі без участі захисниці Мар’яни Іванишин в гостях обіграв “Маріуполь” – 1:0.”Колосівки” наразі йдуть четвертими і мають всі шанси поборотись за медалі поточного сезону.

“Кривбас” (Кривий Ріг “Ладомир” (Володимир) – 2:1
Даяна Семків (К) 
відіграла весь матчТетяна Аполлоніна (Л) відіграла весь матч.

Після двох поспіль поразок переміг “Кривбас” – на вихідних “кривбасівки” обіграли “Ладомир” (2:1). Даяна Семків у господарок та Тетяна Аполлоніна у гостей відіграли всі 90 хвилин. “Кривбас” все ще зберігає примарні шанси на чемпіонство, програючи лідеру “Ворсклі” шість очок.

“ЕМС-Поділля” (Вінниця) – “Ворскла” (Полтава) – 0:4
Вероніка Андрухів (
В) відіграла весь матч. Роксолана Кравчук (В) не потрапила до заявки на матч.

Полтавська “Ворскла” залишається єдиною командою ліги, яка не втрачали очок у поточному сезоні. Свою сімнадцяту (!) поспіль перемогу “ворсклянки” святкували у матчі проти “ЕМС-Поділля” – 4:0. У складі переможниць Вероніка Андрухів відіграла повний матч, тоді як Роксолана Кравчук продовжує відновлюватись після ушкодження. “Ворскла” залишається беззаперечним лідером Вищої ліги, здобувши 51 заліковий пункт і першою подолала позначку у сотню забитих м’ячів в сезоні.

Жінки. Чемпіонат України. 17 тур
“Ладомир” (Володимир) – “Верес” (Рівне) – 8:0
Тетяна Аполлоніна (Л)
 вийшла у стартовому складі і була замінена на 80-ій хвилині.

Одразу два матчі протягом тижня відіграв “Ладомир”. Після поразки у Кривому Розі (1:2), “ладомирянки” сьогодні вдома розгромили рівненський “Верес” – 8:0. Захисниця господарів Тетяна Аполлоніна відіграла 80 хвилин. За підсумком ігрового тижня “Ладомир” піднявся на одну позицію і зараз перебуває на шостому місці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *