“Дракони” перемогли рівнян у першому матчі

Футзал

“Ураган” розпочав півфінал з перемоги.

Сьогодні в Івано-Франківську стартувала півфінальна серія плей-офф Vbet Екстра-ліги. У першому матчі на майданчику Манежу ІФФКФВ “Ураган” приймав рівненський “Кардинал- Рівнестандарт”. З перших хвилин “дракони” тримали у напрузі голкіпера рівнян Бакінського. Чого вартують лише чотири випади від Микитюка та Абакшина, з якими на відмінно впорався страж воріт гостей. Все ж Даниіл досягнув свого на 9-ій хвилині – після передачі Михайла Грицини Абакшин дотепно п’ятою застав зненацька голкіпера – 1:0! Мін подвоювати перевагу у рахунку Корсун, та знову надійно відіграв Бакінський. “Кардиналівці” відповіли дальнім ударом Горпинича і тут уже Савенкові довелось вступати у гру. Під завісу тайму ще одну нагоду збільшити рахунок втратив Корсун, який влучив у поперечку. Тож на перерву супернкии пішли за мінімальної переваги господарів.

Направду “ураганним” видався початок другої половини. Спочатку Михайло Грицина не без допомоги рикошету зумів вразити ворота рівнян, а згодом Микитюк створив мінішедевр, з лету відправивши круглого в “дев’ятку” – 3:0! На такий розвиток подій тренерський штаб рівнян відповів тайм-аутом. Втім, “драконів” було вже не зупинити і Микитюк на 27-ій хвилині оформив дубль – 4:0. Далі “кардиналівці” перейшли на гру з п’ятим польовим і зуміли реалізувати штучну більшість. Це Басич увігнав ігровий снаряд під поперечку воріт Савенка – 4:1. “Дракони” у свою чергу створили достатньо нагод для того, щоб збільшити перевагу та у завершальній стадії їм то бракувало влучності, то надійно грав голкіпер. У підсумку, 4:1 – перша перемога “Урагану” у півфінальній серії плей-офф.

Вже завтра, 7-го травня, суперники проведуть матч №2 на франківському паркеті. Початок зустрічі о 13:00.

“Ураган” Івано-Франківськ – “Кардинал-Рівнестандарт” Рівне – 4:1 (1:0)
Голи:
 Абакшин (9), Мих. Грицина (21), Микитюк (23, 27) – Басич (29)
“Ураган”: Савенко (в) – Фаренюк, Корсун (к), Швед, Масевич – Микитюк, Мик. Грицина, Мих. Грицина, Абакшин – Шотурма, Моспан – Терентьєв, Дичук – Левандівський (в). Головний тренер: Максим Павленко.
“Кардинал-Рівнестандарт”: Бакінський (в) – Скибчик, Кравчук, Басич, Бондар – Волянюк (к), Ланко, Горпинич, Малиновський, Тютюрай, Кручок – Дяченко (в). Головний тренер: Олександр Бондар.
Попередження: Мих. Грицина (15) – Ланко (31)

Відеоогляд матчу:

Пресслужба НФК “Ураган”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *