“Прикарпаття” розгромило “Гірник-Спорт”

Футбол

Лідер групи приймав останню команду. Прикарпаття у цьому році ще не програвало в чемпіонаті, здобувши в минулому турі домашню перемогу над чернігівцями. До того ж, підопічні Рипана не пропускали впродовж 205 хвилин. Гірник-Спорт в обох виїзних матчах у цьому році очок не набирав.

Вже на другій хвилині стандарт допоміг гостям несподівано відкрити рахунок. Романов подав зі штрафного, а Цюцюра головою зрізав м’яч у власні ворота. Після пропущеного м’яча господарі намагалися застосувати високий пресинг, але це їм не завжди вдавалося. На 13-й хвилині господарі досягнули свого. Хома віддав на Писка, а Михайло красивим обвідним ударом влучив у дальній кут – 1:1. 

Пропущений м’яч не вплинув на психологічний стан гостей, вона продовжували грати впевнено. Особливо це стосується гри у захисті. Темп матчу був не надто високий, але не варто було сподіватися від цього протистояння відкритого футболу. На 35-й хвилині після подачі з кутового міг забивати Француз, але він пробив повз ворота. На 43-й хвилині господарі змогли вийти вперед. Соловйов подав зі штрафного, а Швець влучно пробив головою – 2:1.

Після перерви господарі грамотно грали за рахунком. А ось з конструктивом у Гірника-Спорт прогнозовано були проблеми. Усі питання щодо переможця зняв Андрій ХомаКузьмин віддав на хід нападнику, який обіграв голкіпера і забив у порожні ворота. У наступній атаці рахунок вже став розгромним. Відзначився Василь Цюцюра, який влучно пробив у дальній кут – 4:1. 

Ставки на спорт линия пропонують високі коефіцієнти, швидке виведення коштів та зручний мобільний додаток для розваг.

А ще через дві хвилині капітан франківців оформив “дубль”, в один дотик пробивши у дальній кут. 5:1 – шикарний гол Цюцюри! Однак і на цьому господарі не зупинилися. На 90-й хвилині Рудюк віддав передачу на дальню стійку, а Шинкаренко розстріляв ворота – 6:1. У підсумку, Прикарпаття розгромило Гірник-Спорт у домашньому матчі, що дозволило команді закріпитися на першому місці.

Man of the Match: Василь Цюцюра (Прикарпаття)
29-річний хавбек вів гру своєї команди. Його дубль допоміг Прикарпаттю святкувати розгромну перемогу. Шикарний гол у верхній кут воріт стане окрасою всього туру.

Sport Arena

Чемпіонат України. VBET UA Перша. Група “Вибування”. 5 тур
«Прикарпаття-ЗСУ» (Івано-Франківськ) – «Гірник-Спорт» (Горішні Плавні) – 6:1 (2:1)
Голи: Писко (13), Швець (43), Хома (68), Цюцюра (69, 71), Д.Шинкаренко (90) – Цюцюра (2, автогол).

Прикарпаття: Герич, Д.Шинкаренко, Машушевський, Швець, Француз, Писко (Попчук, 64), Борисевич (Кузьмин, 46), Соловйов (Геник, 72), Сондей (Рудюк, 46), Цюцюра (Стаднік, 76), Хома. Запасні: Сердюк, Волошинович, Тітаєвський, Ю.Радульський, Бучакчийський, Демків, Титов. 
Гірник-Спорт: Клімов, Черниш, Даценко, Шептіцький (Лебедєв, 58), Сорока, Базаров, В.Шинкаренко, Підручний (Посєвкін, 84), Романов (Подрезан, 74), Сьомка (Громенко, 58), Горбаченко (Кравченко, 74). Запасні: Веклич, Сидоренко.
Попередження: Рудюк (46), Соловйов (56), Француз (66), Геник (90+2).

6 травня 2023 року, 13:00. Івано-Франківськ, стадіон “Рух”. +16 С
Арбітр: Д.Осауленко (Полтава). Асистенти арбітра: С.Соботюк (Житомир), О.Гавеля (Кривий Ріг).
4-й арбітр: М.Липко (Івано-Франківськ). Спостерігач арбітражу: О.Якименко (Київська обл.).


Прикарпаття втретє за два сезони забило супернику шість голів

У рамках п’ятого туру групи “Вибування” VBET UA Першої “Прикарпаття-ЗСУ” здобуло домашню перемогу над “Гірником-Спорт”. Хоч і команда з Івано-Франківська оформила автогол на другій хвилині, однак змогла розгромити суперника з рахунком 6:1.

“Прикарпаття” втретє за останні два сезони забило супернику відразу шість голів, однак вперше це зробило вдома. Попередні два випадки були влітку 2021-го року. Тоді у липні івано-франківці розгромили в гостях “Ужгород” 6:0 в рамках Першої ліги, а у серпні, у матчі попереднього етапу Кубка України, “Прикарпаття” перемогло 6:2 “Фенікс” (Підмонастир).

Відзначимо, що команда з Івано-Франківська після перемоги лідирує у групі “Вибування”. За останні п’ять матчів “Прикарпаття” тричі святкувало перемоги і ще двічі зіграло внічию.

UA-Футбол

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *