Василь Цюцюра та Андрій Хома – у символічній збірній 5-го туру другого етапу VBET UA Першої

Футбол

Sport Arena називає символічну збірну чергового весняного ігрового вікенду.

Приємно, що після переконливої домашньої перемоги над “Гірником-Спорт” (6:1) до числа найкращих гравців 5-го туру другого етапу VBET UA Першої потрапили одразу два футболісти “Прикарпаття-ЗСУ” – атакуючий півзахисник Василь Цюцюра, який всього за дві хвилини відзначився дублем (він став ще й героєм 5-го туру), і 21-річний нападник Андрій Хома, в активі якого “гол+пас” у цій грі. 

Окрім цього, ще три автори забитих м’ячів – захисники Дмитро Шинкаренко, Сергій Швець і Михайло Писко – визнані найкращими гравцями за амплуа у Групі вибування. А до символічної збірної за версією сайту Footboom увійшли двоє гравців “Прикарпаття-ЗСУ” – правий захисник Дмитро Шинкаренко (вдруге  поспіль) і капітан івано-франківців Василь Цюцюра.

Атакувальний півзахисник – Василь Цюцюра (Прикарпаття)
Беззаперечний герой туру та один із найбільш помітних сольних виступів у всьому сезоні. Цюцюра розпочинав матч із Гірником-Спорт із автоголу, коли замкнув головою штрафний від Романова, проте надалі своїми швидкісними рейдами та ефективною взаємодією з одноклубниками допоміг Прикарпаттю здобути найбільшу вольову перемогу в чемпіонаті. В активі Василя – два красивих м’ячі, які є найшвидшим дублем сезону 2022/23 (69-а та 71-а хвилини).

Нападник – Андрій Хома (Прикарпаття)
Травма провідного форварда Барчука поставила складні виклики перед тренерським штабом прикарпатців, але навесні стрімко розігрався молодий Хома. Хоча в його діях ще багато браку та поспішності, наполегливість і бомбардирський хист 21-річного нападника викликають повагу. В важливий момент саме Андрій вдало підіграв Писку, який красивим ударом зрівняв рахунок. Після перерви саме з голу Хоми, який скористався пасом на хід від Кузьмина, почався справжній вольовий розгром. Можна дорікати йому за реалізацію, проте в цьому випадку, навпаки, варто відзначати правильне чуття та своєчасність відкривання гравця. Міг забивати й більше.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *