Наші профі. Жінки: дебютний хет-трик Даяни Семків

Футбол

Півзахисниця “Кривбасу” Даяна Семків оформила дебютний хет-трик, Роксолана Кравчук повернулась на поле після важкої травми, а Вероніка Андрухів відзначилась дублем – про це і не тільки в огляді виступів прикарпатських футболісток на вихідних.

Жінки. Чемпіонат України. 19 тур
“Шахтар” (Донецьк– “Атекс” (Київ) – 7:0
Оксана Геник (Ш)
відіграла весь матч. Любов Мохнач (Ш) вийшла у стартовому складі і була замінена на 46-ій хвилині.

Донецький “Шахтар” в черговому турі Вищої ліги покуражився у матчі проти аутсайдера турніру столичного “Атекса” – 7:0. Захисниці “шахтарівок” Оксана Геник та Любов Мохнач з’явилися на полі з перших хвилин. За підсумком туру “Шахтар” закріпився на третій сходинці таблиці і продовжує боротьбу за медалі.

“Динамо” (Київ– СК “Дніпро-1” (Дніпро) – 0:2
Леся Словак (Д)
та Вікторія Серемчук (Д-1) не потрапили до заявки на матчВероніка Кузьмин (Д-1) вийшла у стартовому складі і була замінена на 69-ій хвилині. Світлана Маліборська (Д-1) залишилась на лаві для запасних.

В цетнральному матчі туру футболістки “Дніпра-1” в гостях розібрались із “Динамо” – 2:0. З чотирьох наших представниць в обох командах участь взяла лише Вероніка Кузьмин, яка вийшла у стартовому складі “спортклубівок”. “Дніпро-1” за підсумком туру зрівнявся за очками з “Динамо” і тепер команди ділять шосту-сьому сходинку таблиці.

“Ворскла” (Полтава) – ЖФК “Маріуполь” – 8:0
Вероніка Андрухів (
В) відіграла весь матч і на 5-ій та 72-ій хвилинах відзначилась голами. Роксолана Кравчук (В) увійшла у гру на 62-ій хвилині.

Чемпіонський потяг полтавської “Ворскли” вже не зупинити – на вихідних полтавчанки завдяки дублю Вероніки Андрухів розгромили “Маріуполь” (8:0). Також вперше за півроку участь у матчах “Ворскли” взяла нападниця Роксолана Кравчук, яка пропустила левову частку весняної частини Вищої ліги через пошкодження. “Ворсклянки” за три тури до завершення сезону є беззаперечними лідерками турніру і випереджають набйлижчих переслідувачок з “Кривбасу” на шість пунктів.

“Колос” (Ковалівка– “Пантери” (Умань) – 0:0
Мар’яна Іванишин (К
) не потрапила до заявки на матч.

Несподіванкою завершився звітний тур для ковалівського “Колоса”. “Колосівки” без участі Мар’яни Іванишин, яка заліковує пошкодження, розписали мирову з уманськими “Пантерами” – 0:0. “Колос” наразі перебуває на четвертій позиції і зберігає шанси на медалі, адже відставання від “Шахтаря”, що йде третім, складає вісім пунктів.

“Ладомир” (Володимир) – “ЕМС-Поділля” (Вінниця)  6:1
Тетяна Аполлоніна (Л)
 відіграла весь матч.

Розгромну перемогу у 19-му турі святкував “Ладомир” Тетяни Аполлоніної. У матчі проти “ЕМС-Поділля” “ладомирянки” перемогли своїх суперниць з рахунком 6:1. Прикарпатська захисниця традиційно првоеда на полі всі 90 хвилин. “Ладомир” за підсумком ігрових вихідних закріпився на п’ятій позиції таблиці.

“Кривбас” (Кривий Ріг “Верес” (Рівне) – 7:0
Даяна Семків (К) 
відіграла весь матч і на 4-ій, 24-ій та 39-ій хвилинах відзначилась голами.

Ще один розгром був зафіксований у Кривому Розі, де “Кривбас” забив сім “сухих” м’ячів у ворота “Вересу” – 7:0. До тріумфу господарок долучилась півзахисниця Даяна Семків, що формила дебютний у кар’єрі хет-трик у Вищій лізі. “Кривбас” продовжує гонитву за “Ворсклою” у боротьбі за чемпіонство – наразі відставання криворізької команди складає шість пунктів.

Відеоогляд матчу (голи Семків з 1:59, 4:01 та 5:04):

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *