Команда ПНУ зіграє в фіналі Студентської ліги

Баскетбол

В Івано-Франківську відбулись завершальні матчі першого етапу Студентської ліги серед жіночих команд. На цьому етапі шість команд, розбиті на дві групи, за підсумком кругового турніру визначили, хто буде претендувати на нагороди сезону.

Переможцем групи 1 став Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника, сформований з гравчинь чемпіонок Жіночої ліги Франківська-Прикарпаття. Другим став Західноукраїнський національний університет Тернопіль, а останнє місце в групі зайняла команда Національного університету Львівська Політехніка.

В другій групі переможцем стала команда Львівського державного університету фізичної культури ім. Івана Боберського. Другою стала збірна міста Києва, а на останньому місці груповий етап завершила команда Сумського державного університету СумДУ.

На другому етапі в четвер, 11 травня, переможці груп зіграють у фіналі, визначивши чемпіона, другі місця розіграють бронзові нагороди, а команди, що зайняли треті місця в групах першого етапу визначать володаря 5-го місця Студентської ліги.

ФБУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *