Володимир Шаран: “Вдруге за останні два тижні нашим гравцям дзвонять невідомі люди і пропонують грати нечесно”

Футбол

Головний тренер «Минаю» Володимир Шаран зробив заяву напередодні матчу 26-го туру проти «Дніпра-1». За словами 51-річного фахівця, невідомі люди пропонують минайцям гроші за злив матчу.

«Останнім часом про суддів говорять більше ніж про сам футбол. У понеділок нас чекає важкий матч з серйозним суперником. Хочеться, щоб вболівальники побачили та насолодились саме футболом. Чесним з об’єктивним суддівством. На жаль, на матчі знову не буде системи VAR. Це погано. У ЗМІ можуть зараз згадати, що Олексій Деревінський працював на нашій грі проти «Олександрії», коли суперник забив гол з офсайду. Але то скоріше була помилка бокового ніж головного арбітра. Тому не варто на цьому загострювати увагу.

Я хочу сказати про інше. Вдруге за останні два тижні нашим гравцям дзвонять невідомі люди і пропонують грати нечесно. Дзвінки були напередодні матчу проти «Шахтаря», а тепер перед «Дніпром-1». Пропонують футболістам гроші за поразку. Ми розуміємо, що це не представники клубів. Судячи з усього, це люди, які заробляють на ставках чи щось таке. Ми не знаємо хто вони, але такі реалії сучасного футболу».

ФК “Минай”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *