“Скорук” – “Прикарпаття-ЗСУ”. Анонс матчу та пряма трансляція

Футбол

У неділю, 14 травня, на центральному стадіоні в Умані відбудеться гра 6-го туру чемпіонату VBET UA Перша у групі “Вибування”. Команда “Скорук” з Дніпропетровщини прийматиме івано-франківське “Прикарпаття-ЗСУ”. За протоколом безпеки воєнного стану матч пройде без присутності глядачів. Пряму трансляцію дивіться о 13:30 на YouTube-каналі ПФЛ.

Третя команда поступається першій лише двома очками – і це точно центральний матч неділі. Хоча годиною раніше у Чернігові між собою зійдуться “Чернігів-ШВСМ” (друге) і “Буковина” (четверте місце), відстань між якими – також два залікові бали. Відначимо, що на другому етапі ні “Скорук”, ні “Прикарпаття” ще не відчули гіркоти поразок – в обох суперників тривають п’ятиматчеві безпрограшні серії.

Підопічні Олега Рипана розпочали весняну частину чемпіонату з двох нічиїх, а далі здобули три поспіль перемоги, які дозволили вийти в лідери групи “Вибування”. Натомість у “Скорука” – дві перемоги і три нічиї. На виїзді томаківці з однаковим рахунком 1:1 розійшлися миром з “Прикарпаттям”, “Буковиною” і “Діназом”. А от в Умані, що є номінально домашньою ареною, команда з Нікопольського району виграла в “Діназа” (3:0) і ФСК “Маріуполь” (1:0).

Місяць тому в Івано-Франківську була зафіксована нічия 1:1, де господарі зусиллями Романа Барчука вийшли вперед на 54-й хвилині. Однак невдовзі Артем Перебора зрівняв цифри на табло. Сильна злива у другому таймі і важкий газон завадили командам продемонструвати якісну гру. Як буде цього разу – дізнаємось у неділю…

Чемпіонат України. VBET UA Перша. Група “Вибування”. 6 тур
«Скорук» (Томаківка) – «Прикарпаття-ЗСУ» (Івано-Франківськ)

14 травня 2023 року. Умань, центральний стадіон – 13:00
Арбітр: О.Когут (Тернопіль). Асистенти арбітра: М.Васильченко (Слов’янськ), С.Удовенко (Кропивницький).
4-й арбітр: В.Шланчак (Черкаська обл.). Спостерігач арбітражу: В.Криницький (Рівне).


Скорук – Прикарпаття. Один з центральних матчів туру. Прикарпаття в минулому турі здобуло розгромну перемогу над Гірником-Спортом і налаштоване не опускатися з першого місця у групі. Скорук втратив очки з Діназом і в разі перемоги над Прикарпаттям може очолити турнірні перегони. Василь Цюцюра з Прикарпаття у попередніх двох матчах забив 3 голи. Скорук утримує дві рекордні для клубу серії у Першій лізі – безпрограшну з 6-ти ігор (3 перемоги та 3 нічиї) та гольову – з 6-ти, – зазначає офіційний сайт ПФЛ.

В Умані лідер групи зустрінеться з третьою командою. Очікується цікаве та напружене протистояння. Підопічні Рипана стартували не надто вдало, а зараз на ходу. Шість голів у ворота аутсайдера мали додати прикарпатцям позитивних емоцій. “Прикарпаття” перемагає три тури поспіль. “Скорук” утримує дві рекордні для клубу серії у Першій лізі – безпрограшну з 6-ти ігор (3 перемоги та 3 нічиї) та гольову – з 6-ти. У випадку перемоги томаківці можуть очолити групу. В шикарній формі перебуває зараз капітан гостей Василь Цюцюра, який у двох матчах забив три голи, – пише UA-Футбол.

Прогноз FootBoom: 1:0. Томаківці утримують 6-матчеву безпрограшну серію (+3=3). У “Прикарпаття”, лідера групи, є шанс її обірвати. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *