“Прикарпаття” заробило один пункт в Умані і залишилось лідером групи

Футбол

“Прикарпаття” в минулому турі здобуло розгромну перемогу над “Гірником-Спортом” і налаштоване не опускатися з першого місця у групі “Вибування”. А от “Скорук” минулого тижня втратив очки з “Діназом” і в разі перемоги міг очолити турнірну таблицю. Безумовно, цей матч був одним із найбільш очікуваним у шостому турі.

У першому таймі ніхто із суперників не хотів ризикувати, адже всі розуміли ціну помилки. На 20-й хвилині мав відкривати рахунок Шаповалов, але він не зміг реалізувати вихід один на один – гостей виручив Герич. На перерву команди пішли без голів. Було багато боротьби, але хотілося бачити більше конструктиву.

На початку другого тайму почали більше атакувати підопічні Олега Рипана, але без небезпечних ударів. Суттєвих змін у грі не відбулося. Не було помітно – за рахунок чого команди хочуть досягнути максимального результату. Роботи у голкіперів майже не було. У підсумку, гра завершилася нульовою нічиєю.

UA-Футбол

Чемпіонат України. VBET UA Перша. Група “Вибування”. 6 тур
«Скорук» (Томаківка) – «Прикарпаття-ЗСУ» (Івано-Франківськ) – 0:0 (0:0)

Скорук: Варцаба, Малиш, Ходуля, Клименко (Гарнага, 65; Боженар, 83), Коцюмака, Заєць, Плахтир, Шаповалов (Сліпухін, 65), Здирко (Цуркан, 61), Шмигельський, Перебора. Запасні: Осадчук, Бейер, Мігунов, Шаповал, Приземлін.
Прикарпаття: Герич, Матушевський, Швець, Француз, Шинкаренко, Попчук, Геник (Борисевич, 62), Соловйов (Кузьмин, 87), Рудюк (Бучайкчийський, 71), Титов (Ю.Радульський, 62), Хома (Стаднік, 46). Запасні: Сердюк, Демків, Сондей, Писко.
Попередження: Здирко (44), Гарнага (74) – Геник (9), Хома (26).

14 травня 2023 року, 13:00. Умань, центральний стадіон. +23 С
Арбітр: О.Когут (Тернопіль). Асистенти арбітра: М.Васильченко (Слов’янськ), С.Удовенко (Кропивницький).
4-й арбітр: В.Шланчак (Черкаська обл.). Спостерігач арбітражу: В.Криницький (Рівне).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *