Франківка виборола медаль на чемпіонаті України з богатирського багатоборства

Інші

Днями у Запоріжжі відбувся чемпіонат України з богатирського багатоборства. Франківка Ольга Слободяник виборола “срібло” змагань та встановила рекорд в одній з вправ.

38-річна Ольга Слободяник з Івано-Франківська за підсумками виступів у п’яти вправах зайняла II місце у вазі до 63 кг. Програла лише за додатковим показником — була на кілька грамів важчою від суперниці, яка набрала таку ж кількість очок, як і вона.

“За кожною нагородою, стоїть важка робота, тому я не виключення. Щиро дякую своєму тренеру Володимиру Пиндусу, який вірив у результат та допомагав досягти його, тому нагорода це знак, що ми робили все правильно”, – розповіла “Галці” Ольга Слободяник.

Спортсменка вперше в історії Івано-Франківської області встановила рекорд України з вправи “Фронт холд”. Вона тримала 8-кілограмову гирю перед собою на час. Результат 67:67 секунд.

“Звичайно, що це для мене велика гордість, щиро радію, що саме так все склалося. Радію, що я є першою рекордсменкою з Івано-Франківська, радію, що була можливість провести ці змагання завдяки ЗСУ”.

Вона також дякує за підтримку віцепрезиденту федерації найсильніших атлетів України та перетягування каната Валерію Газаєву.

Галка

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *