«Чернігів-ШВСМ» – «Прикарпаття-ЗСУ». Анонс матчу та пряма трансляція

Футбол

У п’ятницю, 26 травня, на стадіоні “Юність” у Чернігові відбудеться гра 8-го туру чемпіонату VBET UA Перша у групі “Вибування”. Місцева команда “Чернігів-ШВСМ” прийматиме івано-франківське “Прикарпаття-ЗСУ”. За протоколом безпеки воєнного стану матч пройде без присутності глядачів. Пряму трансляцію дивіться о 14:00 на YouTube-каналі ПФЛ.

Четверта команда поступається другій лише двома очками – і це один з центральних матчів завершального туру. Адже паралельно в Умані між собою зійдуться “Скорук” (перше) і “Буковина” (третє місце), відстань між якими – також два залікові бали. А загалом у турнірній таблиці жодна команда з ТОП-5 ще не гарантувала собі певної підсумкової позиції.

У попередньому турі обидва суперники зазнали поразок: “Прикарпаття” вдома поступилося “Полтаві” (0:1), перервавши свою шестиматчеву безпрограшну серію (три перемоги і три нічиї), а “Чернігів” на виїзді теж мінімально програв “Діназу” (0:1). Загалом навесні у гостях підопічні Валерія Чорного здобули лише одне очко, зігравши внічию з ФСК “Маріуполем” (1:1). А на штучному газоні стадіону “Юність” тільки “Буковина” зуміла відібрати бали у господарів, зрівнявши рахунок наприкінці матчу 6-го туру – 1:1.

Місяць тому в Івано-Франківську виграли господарі – 2:0. Ще в першому таймі Барчук і Цюцюра відзначились у воротах гостей, які з 57-ї хвилини залишились у меншості. Тоді перед 4-им весняним туром “Чернігів” йшов першим, а “Прикарпаття” – третім. Після тієї перемоги підопічні Олега Рипана вийшли в лідери групи “Вибування”, а на якій сходинці фінішують – дізнаємось вже у п’ятницю…

Чемпіонат України. VBET UA Перша. Група “Вибування”. 8 тур
«Чернігів-ШВСМ» (Чернігів) – «Прикарпаття-ЗСУ» (Івано-Франківськ)

26 травня 2023 року. Чернігів, стадіон “Юність” – 14:00
Арбітр: С.Подригуля (Луцьк). Асистенти арбітра: М.Катющев (Одеса), О.Матяш (Полтава).
4-й арбітр: І.Сташук (Чернігів). Спостерігач арбітражу: О.Циганков (Тернопіль).


Чернігів – Прикарпаття. Лише перемога може дозволити гостям залишитися у боротьбі за перше місце у групі. Футболісти “Чернігова” втратили шанси фінішувати лідерами, але можуть поборотися за топ-3. У минулому турі підопічні Рипана поступилися “Полтаві” і перервали свою переможну серію. За грою команда не вразила, але і їх найближчий суперник також розчарував. Підопічні Чорного поступилися “Діназу” і цей результат був закономірний. У першому колі “Прикарпаття” впевнено перемогло, але чи зможе колектив із Івано-Франківська повторити цей результат? – анонсує UA-Футбол.

Прогноз FootBoom: 0:1. Франківці не полишають надій виграти змагання в групі “Вибування”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *