У червні стартує чемпіонат області серед ветеранів

Футбол

Чемпіонат Івано-Франківської області з футболу серед ветеранів проводиться з метою пропаганди футболу та здорового способу життя, подальшого розвитку та популяризації ветеранського футболу в області, організації дозвілля шанувальників футболу області, виявлення чемпіона та призерів чемпіонату області з футболу серед ветеранів сезону 2023 року.

Загальне керівництво змаганнями здійснює Івано-Франківська обласна асоціація футболу. Безпосереднє проведення змагань покладається на Комітет з проведення змагань, Комітет ветеранів та Комітет арбітрів “ІФАФ”.

Терміни проведення змагань – червень-вересень 2023 року. Матчі відбуватимуться по суботах. Початок матчів о 17:00. За домовленістю команд можливе проведення матчів в інші дні. У матчах чемпіонату області можуть приймати участь гравці 1983 р.н. і старші.

Чемпіонат області серед ветеранів проводиться серед команд футбольних клубів міст та сіл Івано-Франківської області. Система проведення чемпіонату буде затверджена Комітетом з проведення змагань “ІФАФ” після визначення кількісного складу учасників.

За команду мають право виступати гравці, які зареєстровані, народилися або проживають на території Івано-Франківської області, при цьому футболіст має право виступати тільки за одну команду.

Пропонуємо Вашій увазі:

РЕГЛАМЕНТ з проведення чемпіонату Івано-Франківської області з футболу серед ветеранів (1983 р.н. і старші) сезону 2023 року – посилання на Регламент.

ЗАЯВКОВИЙ ЛИСТ учасника чемпіонату – посилання на Заявковий лист.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *