Івано-Франківськ прийме перший тур чемпіонату України з баскетболу 3х3

Баскетбол

Стартує чемпіонат України з баскетболу 3х3 серед чоловічих та жіночих команд, а також у категорії U-16.

Всього заплановано проведення п’яти турів. Перший тур заплановано провести 1-2 липня 2023 року в місті Івано-Франківськ.

Змагання відбуватимуться на відкритому баскетбольному майданчику у Парку Шевченка та на встановленому баскетбольному корті, на площі, біля міського озера (вул. Гетьмана Мазепи).

У разі несприятливих для проведення змагань погодних умов, матчі відбудуться у спортивному комплексі Відокремленого структурного підрозділу “Івано-Франківський фаховий коледж фізичного виховання Національного університету фізичного виховання і спорту України”.

Додамо, що також 1 липня в Івано-Франківську відбудеться фінал Кубку України серед жінок.

Продовжується реєстрація на перший тур чемпіонату України. Участь у змаганнях можуть взяти, як професійні клуби так і аматори. 

Змагання відбуватимуться відповідно до наказу Міністерства молоді та спорту України від 28.05.2022 № 1587 «Про деякі питання проведення всеукраїнських спортивних заходів в умовах воєнного стану», додаткових заходів безпеки для організації та проведення на території України чемпіонатів, Кубків та всеукраїнських змагань серед дорослих та найближчих до них вікових груп в умовах воєнного стану, зі змінами та Регламентів змаганя.

У разі повідомлення про повітряну тривого учасники змагань перейдуть у найближче укриття.

Трансляція матчів буде доступна на сайті та в Youtube ФБУ.

ФБУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *