На Прикарпаття завітав володар Золотого м’яча Ігор Бєланов (+ ВІДЕО)

Футбол

Дитячий турнір від легендарного футболіста

28 квітня на стадіоні “Авангард” імені Михайла Міщука відбулась знакова подія для Солотвинської територіальної громади. У Солотвин завітав легендарний форвард київського “Динамо”, володар “Золотого м’яча” 1986 року Ігор Бєланов.

З цієї нагоди був проведений футбольний турнір “Солотвинська Весна 2024” на призи Ігоря Бєланова, у якому взяли участь 18 команд. Однією з родзинок турніру стала можливість для його учасників на власні очі побачити досягнення-мрію будь-якого професіонального футболіста – “Золотий м’яч”. Також юні футболісти та їхні батьки мали змогу зробити з трофеєм фото на згадку.

Славетний футболіст переконаний, що можливість побачити цей трофей на власні очі може стати потужним стимулом для малечі.

“Колись я був таким, як вони, і теж мріяв про найвищі футбольні вершини. І мій успішний приклад свідчить про те, що “Золотий м’яч” – досяжна мрія, головне – працювати над собою, любити футбол і, долаючи всі перешкоди, йти до своєї мети”, – зазначив Ігор Бєланов.

На футбольному полі стадіону змагалися команди гімназій, ліцеїв та вихованці місцевої ДЮСШ. У підсумку, 1-е місце виборола Солотвинська ДЮСШ, яка за результатами змагань виграла всі 5-ть матчів та не пропустила жодного м’яча. Друге місце вибороли учні Раковецької гімназії, третє – учні Богрівської гімназії.

На майданчику зі штучним покриттям змагались діти спортивних шкіл 2013 року народження і молодші. За підсумками змагань серед спортивних шкіл 1-е місце вибороли вихованці ФК “Рух” Івано-Франківськ, другими фінішували юні футболісти ФК “Бого” Богородчани, 3-є місце посіли гравці Солотвинської ДЮСШ.

Відео ОТБ “Галичина”:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *