“Прикарпаття-ЗСУ” – “Буковина”. Анонс контрольного матчу

Футбол

У середу, 5 липня, івано-франківське “Прикарпаття-3СУ” проведе свій другий літній спаринг. Суперником стане першолігова “Буковина” з Чернівців. Контрольний матч пройде на полі стадіону “Рух” (початок о 17:00).

Підготовку до нового сезону “зелено-жовті” розпочали 21 червня в рідному місті, а минулої середи провели вже одну товариську гру. Граючи двома повноцінними складами, господарі мінімально поступилися тернопільській “Ниві” (0:1). А от “Буковина” вийшла з відпустки і провела перше тренування на тиждень пізніше – 27 червня. До старту Першої ліги “жовто-чорні” запланували п’ять контрольних поєдинків, перший з яких відбудеться в Івано-Франківську.

Минулого сезону на першому етапі чемпіонату “Прикарпаття-ЗСУ” двічі було сильнішим, здобувши мінімальні перемоги наприкінці матчів – 1:0 в Чернівцях та 2:1 Івано-Франківську. Навесні команди між собою не зустрічалися, адже заочно змагалися у групі “Вибування”. У підсумку, прикарпатці її виграли, фінішувавши дев’ятими, а “Буковина” посіла 11-е місце.

Загалом в новітній історії суперники зіграли між собою 6 офіційних матчів (у чемпіонатах Другої і Першої ліг та Кубку України). Статистика на користь івано-франківців: 4 перемоги, 1 кубкова нічия (перемога “Прикарпаття” у серії пенальті), 1 поразка; різниця м’ячів 11-6.

Окрім цих поєдинків обидві команди провели ще й 9 контрольних ігор. І тут невелика перевага також на боці господарів: 4 перемоги, 3 нічиї, 2 поразки (м’ячі 14-13). Останнє побачення відбулося 12 березня у Чернівцях і завершилося з рахунком 1:1 (Столяр – Матушевський).

Контрольний матч
«Прикарпаття-ЗСУ» (Івано-Франківськ) – «Буковина» (Чернівці)
5 липня 2023 року. Івано-Франківськ, стадіон “Рух” – 17:00

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *