В “Прикарпатті” ще один новачок

Футбол

Черговим літнім новачком “Прикарпаття-ЗСУ” став вихованець івано-франківського футболу – 20-річний нападник Іван Дмитрук.

10 липня молодий футболіст уклав повноцінний контракт і зараз працює на другому навчально-тренувальному зборі, а також взяв участь у двох контрольних матчах “зелено-жовтих” з тернопільською “Нивою” (0:1) і чернівецькою “Буковиною” (0:0). 

Іван Дмитрук (07.07.2003) народився в селі Черемхів Коломийського району Івано-Франківської області. Вихованець СДЮСШОР “Прикарпаття”, за яку виступав у чемпіонатах ДЮФЛУ та ДЮФЛ області (перший тренер – Ігор Гогіль). 

У дорослому футболі дебютував у Першій лізі чемпіонату України U-19 у складі молодіжної команди “Прикарпаття”. Після чого три сезони захищав кольори “Прикарпаття-Тепловика” в обласних змаганнях і чемпіонаті серед аматорів 2021/22. Минулого сезону увійшов до п’ятірки кращих бомбардирів чемпіонату області, забивши 12 м’ячів.

У березні цього року найкращий бомбардир прикарпатців (11 голів) став переможцем Кубку Дитячо-юнацької футбольної ліги України U-19/U-17. У серпні 2022 року Дмитрук у складі збірної Івано-Франківщини виборов титул чемпіона Кубку регіонів УАФ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *