Завтра відбудеться жеребкування перших етапів Кубку України

Футбол

Новий розіграш Vbet Кубка України сезону-2023/2024 стартує із жеребкування першого й другого попередніх етапів, запланованого на 21 липня. Початок церемонії жеребкування в Будинку футболу о 13.00. Пряму трансляцію дивіться на YouTube-каналі УАФ.

У першому попередньому етапі візьмуть участь шість команд – чотири представники Асоціації аматорського футболу України й два клуби Другої ліги. Базовий день матчів – 29 липня

У другому попередньому раунді зіграють 32 команди. До трьох переможців першого кола приєднаються 29 клубів Першої та Другої ліг. Матчі цієї стадії заплановано на 2 серпня. В обох раундах переможець визначиться за результатами однієї зустрічі.

Чинним володарем Кубка України є “Динамо”, яке у фіналі 2021 мінімально обіграло “Зорю”. У сезоні 2021/22 розіграш турніру було достроково завершено на стадії 1/4 фіналу через повномасштабне вторгнення російських військ в Україну.

У сезоні 2022/23 Кубок України не було розіграно через насичений графік чемпіонату України, матчі національної збірної та участь українських клубів у єврокубках.

МФК “Прикарпаття”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *