Збірна ІФФКФВ з перемоги розпочала свій шлях на чемпіонаті Європи

Футзал

Чоловіча команда Івано-Франківського фахового коледжу фізичного виховання зіграла свій перший матч на чемпіонаті Європи серед закладів вищої освіти, який проходить у хорватському Спліті.

Суперником команди Юрія Іванишина та Івана Данилишина була команда Бернайського Університету з Хорватії.

Українці першими пропустили, але під кінець першого тайму голи Миколи Микитюка та Назара Шведа дозволили українцям піти на перерву, перемагаючи з рахунком 2:1. Однак, вже на старті другої половини зустрічі хорватам вдалося зрівняти рахунок. Тим не менш, голи Миколи Микитюка та Олександра Дичука збільшили перевагу українців до двох голів. Щоправда, останнє слово у цій грі залишилося за хорватами, які змогли забити один гол після розіграшу п’ятого польового гравця. Проте, українці втримали мінімальну перевагу в рахунку, і в підсумку здобули першу перемогу на цьогорічному чемпіонаті Європи серед ЗВО.

Зазначимо, що наступна гра чоловічої команди ІФФКФВ відбудеться 21 липня. Суперником українців буде команда Швейцарського Федерального інституту спорту. Початок гри о 18.00 за київським часом.

ІФФКФВ (Україна) – Бернайський Університет (Хорватія) – 4:3
Голи:
Микитюк (17, 30), Швед (20), Дичук (34) – Гудашич (6), Новак (22), Деканіч (40)
ІФФКФВ: Гуйван (в) – Микитюк (к), Масевич, Швед, Дичук – Ткачук, Британ, Баланик, Лейб’юк – Запорожан – Дроздов, Скіцко, Федик – Хомяк (в).
Попередження: Масевич (8), Лейб’юк (15), Дичук (32) – Папац (15), Деканіч (31), Драгаш-Селакович (33), Горуп (33)

АФУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *