MonsterLab — ваш консультант у світі дієтичних добавок для здоров’я та краси

Інші

В сучасних реаліях не завжди вдається продумати щоденний раціон, котрий повністю забезпечує організм цінними вітамінами та мінералами. Саме тому актуальними лишаються дієтичні добавки та нутрицевтики. Обрати потрібну вам добавку, для профілактики захворювань, покращення загального самопочуття, допоможе магазин MonsterLab. Тут ви знайдете дієтичні добавки для здоров’я та краси, спортивне харчування, вітамінно-мінеральні комплекси для дітей та дорослих. 

84297994037679.webp

Особливості асортименту магазину MonsterLab

В каталозі доступні добавки в таких категоріях: 

  • спортивне харчування; 
  • вітамінно-мінеральні комплекси; 
  • добавки на основі трав; 
  • готові комплекти. 

Набори добавок будуть чудовим рішенням, якщо ви хочете покращити загальний стан організму. Увазі покупців доступні комплекти жіночий, для здоров’я та краси, для чоловіків віком старше 50 років, для покращення мозкової активності, для опорно-рухової активності, для серця та судин.

В чому полягає перевага таких комплектів? Ви одразу отримуєте декілька препаратів, котрі взаємодоповнюють та посилюють дію активних компонентів. 

Наприклад комплект для мозкової активності складається з трьох добавок: Ginkgo Biloba, L-теанін, DMAE. Регулярне приймання цих добавок покращує розумову активність, позитивно впливає на концентрацію та пам’ять. Такий комплекс дуже актуальний в наш час, коли пам’ять та концентрація страждають під впливом стресів. 

Гінкго білоба покращує розумову активність, сповільнює нейродегенеративні зміни. Також регулярне приймання цієї рослинної добавки покращує пам’ять, увагу та концентрацію, може застосовуватися як допоміжна добавка при лікуванні запаморочень та шумів у вухах.

L-теанін — добавка, створена на основі екстракту листя зеленого чаю. L-теанін покращує вироблення мозкових альфа-хвиль, забезпечує почуття розслаблення, без неприємного почуття сонливості. Також ця добавка покращує здатність до навчання, зменшує вплив стресу на організм, стимулює найвищі інтегративні функції мозку. 

Переваги співробітництва з магазином MonsterLab

В команді магазину працюють енергійні люди, наділені найкращими якостями: креативність, ввічливість, тактовність. Тож якщо у вас є будь-які питання стосовно вибору БАД, комплексі на основі натуральних трав, ви можете звернутися до працівників магазину MonsterLab.

В магазині ви завжди зможете отримати відповіді на всі ваші питання, підібрати товар, котрий відповідає вашим запитам та особливостям здоров’я. Якщо ви не можете підібрати потрібну добавку, знайти оптимальний для себе склад — звертайтеся, вам завжди допоможуть! 

Команда MonsterLab дбає не лише про здоров’я, але й про стан довкілля. Саме тому кожне пакування екологічно безпечне. Всі флакони складаються в картонні коробки, котрі заповнюються висушеним та подрібненим кукурудзинням. Заклеюються коробки паперовим скотчем з натуральним клеєм. Таке пакування не створює навантаження на довкілля, може бути використане повторно.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *