Наші профі. Кубковий мід-уїк: супергольовий дебют Пастуха

Футбол

Франківська молодь не допомогла “Карпатам” пройти земляків з “Прикарпаття”, Іван Пастух оформив дубль у першому матчі за “Скалу 1911” та розгромний прохід “Звягеля” Богдана Оринчака – про це і не тільки в огляді “Наші профі. Кубковий мід-уїк”.

Кубок України. ІІ попередній етап
“Прикарпаття” (Івано-Франківськ) – “Карпати” (Львів)  2:1
Володимир Савчин (
К) відіграв весь матч і на 31-ій хвилині отримав попередження. Віталій Катрич (К) відіграв весь матч. Дмитро Рожко (К) вийшов у стартовому складі і був замінений на 76-ій хвилині.

У галицькому дербі у складі “Карпат” відіграли одразу троє франківських футболістів. Це Володимир Савчин та Дмитро Рожко, які дебютували в основній команді львів’ян, а також Віталій Катрич, для якого це був другий матч за “зелено-білих”. Втім, поява наших гравців з перших хвилин на МЦС “Рух” не допомогла гостям пройти далі – поразка 1:2.

“Скала 1911” (Стрий) – ФК “Хуст”  5:2
Іван Пастух (
С) відіграв весь матч і на 37-ій та 85-ій хвилинах відзначився голами.

А от повернення “Скали 1911” на професійний рівень видалось феєричним. Команда зі Стрия впевнено розібралась з дебютантом Першої ліги ФК “Хуст” – 5:2. Дублем у складі переможців відзначився захисник (!) Іван Пастух, який провів на полі всі 90 хвилин.

“Поділля” (Хмельницький) – “Нива” (Тернопіль)  0:0, пен. 2:3
Іван Оробець (
П) увійшов у гру на 113-ій хвилині. Віталій Жупанський (Н) залишився на лаві для запасних.

У матчі команд Першої ліги сильнішими виявились тернополяни – “Нива” лише в серії пенальті зуміла дотиснути хмельницьке “Поділля”. У складі господарів відбувся дебют Івана Оробця, який з’явився на полі наприкінці другого екстра-тайму. Натомість голкіпер “Ниви” Віталій Жупанський спостерігав за перемогою своєї команди з лави для запасних.

“Нива” (Вінниця) – “Агробізнес” (Волочиськ)  0:1
Роман Кузьмин (
А) відіграв весь матч. Микола Квасний (А) залишився на лаві для запасних.

Волочиський “Агробізнес” в гостях зумів здолати опір вінницької “Ниви” – 0:1. У складі переможців Роман Кузьмин відіграв весь матч, тоді як Микола Квасний участі у зустрічі не брав.

ФК “Звягель” – “Чайка” (Петропавлівська Борщагівка)  5:0
Богдан Оринчак (
З) відіграв весь матч.

Вдалим видався дебют у новій команді для Богдана Оринчака. “Звягель” з нашим земляком у складі розгромив “Чайку” з Київщини – 5:0. В активі Оринчака всі 90 хвилин на полі.

ФК “Чернігів” – “Лівий берег” (Київ)  1:2
Максим Куліш (
ЛБ) вийшов у стартовому складі і був замінений на 64-ій хвилині.

П’ятим клубом наших землякв, який зумів пробитись до третього раунду Кубка України став київський “Лівий берег”. Команда Максима Куліша в гостях обіграла ФК “Чернігів” (2:1), а наш земляк з’явився на полі у стартовій “одинадцятці” киян.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *