Як веслувальниці з Івано-Франківщини готуються до чемпіонатів України та світу

Інші

Спортсменки з Івано-Франківської області — призерки першостей Європи та світу з веслування на байдарках і каное — розпочинають підготовку до наступних чемпіонатів України й світу. Про це Суспільному розповів їхній тренер Микола Періг під час нагородження переможців в обласній військовій адміністрації.

З його слів, тренувальні збори проходитимуть в місті Обухів на Київщині. Там представниця Івано-Франківщини Ксенія Романчук готуватиметься до чемпіонату світу, який пройде в Німеччині з 20 до 28 серпня, а її колега Ірина Федорів тренуватиметься для участі у всеукраїнських змаганнях.

Ксенія Романчук уже перебуває на спортивному зборі з підготовки до чемпіонату світу, який відбудеться в Дуйсбурзі. На ньому спортсмени будуть виборювати ліцензії на майбутні Олімпійські ігри. Ірина Федорів 9 серпня вирушає разом зі мною на підготовку до чемпіонату України, який відбудеться з 28 серпня по 6 вересня”, — каже Микола Періг.

Веслувальниця Ірина Федорів мірє потрапити у молодіжну збірну України з веслування

Срібна і бронзова призерка чемпіонату світу з веслування Ірина Федорів. Фото: Федерація каное України

Срібна і бронзова призерка чемпіонату світу з веслування Ірина Федорів говорить, що її головна мотивація — гідно представити себе на чемпіонаті України.

“На чемпіонаті України формуватимуть молодіжну збірну. Я повинна потрапити у команду. А потім буде наступний чемпіонат України серед дорослих. Там в мене буде змога потрапити в олімпійську команду”, — ділиться планами Ірина Федорів.

Суспільне

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *