Євген Цибулько – арбітр матчу “Прикарпаття-ЗСУ” – “Епіцентр”

Футбол

Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив офіційних осіб на матчі третього попереднього етапу розіграшу Vbet Кубка України-2023/24. Зокрема, поєдинок “Прикарпаття-ЗСУ” – “Епіцентр”, який відбудеться найближчого вівторка, 15 серпня, на стадіоні “Рух” в полі судитиме Євген Цибулько.

Відзначимо, що ігри Першої ліги 34-річний рефері з Канева почав обслуговувати з липня 2020-го року, дебютувавши у поєдинку 23-го туру чемпіонату “Прикарпаття” – “Кремінь” (2:1). Окрім цього, Євген Цибулько працював ще у шести матчах за участю івано-франківської команди. 

У Другій лізі 16/17 тоді ще “Тепловик-Прикарпаття” вдома розгромив “Суднобудівник” з Миколаєва – 6:0. Згодом вже у Першій лізі 2020/21 “Прикарпаття” у Калуші перемогло тернопільську “Ниву” – 2:1, а от на виїзді “зелено-жовті” поступилися луцькій “Волині” (0:2) та “Авангарду” з Краматорська (1:3). 

У першому колі сезону 2021/22 івано-франківці на рідному стадіоні “Рух” переграли “Альянс” з Липової Долини – 3:1. А кілька днів тому цей арбітр обслуговував матч 3-го туру Першої ліги “Прикарпаття” – “Карпати” (0:1), в якому показав 9 попереджень і призначив неоднозначний пенальті, який і вирішив долю західноукраїнського дербі…

У поєдинку за участі “Епіцентра” Євген Цибулько працюватиме вдруге. Минулого сезону в осінній частині чемпіонату Першої ліги 2022/23 він працював на грі 11-го туру ФСК “Маріуполь” – “Епіцентр” (0:1). Відзначимо також, що 34-річний рефері з Черкащини 2 серпня обслуговував кубковий матч 2-го попереднього етапу “Гірник-Спорт” – “Полтава” (1:0).

Vbet Кубок України. Третій попередній етап
«Прикарпаття-ЗСУ» (Івано-Франківськ) – «Епіцентр» (Кам’янець-Подільський)
15 серпня 2023 року. Івано-Франківськ, стадіон “Рух” – 15:00

Арбітр – Євген Цибулько (Черкаська обл.)
Асистенти арбітра – Юрій Ковальчук, Олександра Вдовіна (обидвоє – Львів) 
Четвертий арбітр – Іван Салаш (Калуш)
Спостерігач арбітражу УАФ – Віктор Антимійчук (Чернівці)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *