Наші профі. ПФЛ: “Карпати” та “Звягель” серед лідерів у своїх дивізіонах

Футбол

Серія перемог “Карпат” Тараса Саківа та “Звягеля” Богдана Оринчака, невдалий дебют Дмитра Гуменяка – про це і не тільки в огляді “Наші профі. ПФЛ”.

Перша ліга. Група А. 3 тур 
“Нива” (Бузова) – “Нива” (Тернопіль) 2:1
Віталій Жупанський (НТ) залишився на лаві для запасних.

“Нивівське” дербі у 3-му турі Першої ліги завершився несподіваною перемогою дебютанта змагань – 2:1 на користь клубу з Бузової. Голкіпер тернополян Віталій Жупанський залишився на лаві для запасних. Перша поразка “Ниви” з Тернополя відкинула команду на четверту позицію групи А.

“Прикарпаття” (Івано-Франківськ) – “Карпати” (Львів) – 0:1
Тарас Саків (
К) вийшов у стартовому складі і був замінений на 46-ій хвилині.

Сканадльним видався матч в Івано-Франківську, де “Карпати” завдяки сумнівному пенальті обіграли “Прикарпаття” – 1:0. Оборонець “зелено-білих” Тарас Саків вийшов у стартовій одинадцятці своєї команди. “Карпати” разом з бузівською “Нивою” очолюють групу А – в обох команд по 9 набраних очок.

“Епіцентр” (Кам’янець-Подільський) – “Агробізнес” (Волочиськ) 1:1
Микола Квасний (А) 
відіграв весь матч. Роман Кузьмин (А) вийшов у стартовому складі і був замінений на 87-ій хвилині.

Мировою завершилось дербі Хмельниччини – “Агробізнес” та “Епіцентр” поділиои очки (1:1). Гравці “Агробізнесу” Микола Квасний та Роман Кузьмин вийшла з перших хвилин. Волочиський клуб наразі йде на п’ятому місці турнірної таблиці.

“Металіст” (Харків) – “Поділля” (Хмельницький) 1:1
Іван Оробець (
П) залишився на лаві для запасних.

Нічийним видався тур і для “Поділля” Івана Оробця. Подоляни без участі нашого земляка розписали мирову з харківським “Металістом” – 1:1. “Поділля” після 3-го туру посідає шосту сходинку, здобувши два очки в актив.

Перша ліга. Група Б. 3 тур
“Лівий берег” (Київ)  ФК “Чернігів” – 5:1
Максим Куліш (
ЛБ) залишився на лаві для запасних.

Не брав участі у 3-му турі і півзахисник “Лівого Берега” Максим Куліш. Його команда на вихідних розгромила ФК “Чернігів” – 5:1. “Лівобережці” наразі ділять другу-третю позиції групи Б разом з “Гірником-Спортом”.

Друга ліга. 2 тур
ПФК “Звягель”  ФК “Тростянець” – 5:1
Богдан Оринчак (
З) увійшов у гру на 64-ій хвилині.

“Звягель” також розгромно переміг у звітному турі – Оринчак і Ко не залишив шансів “Тростянцю” (5:1). Наш краянин з’явився на полі в середині другого тайму. “Звягель” разом з “Чайкою” та “Дружбою” очолює турнірні перегони ліги – у трьох команд по 6 очок за підсумками двох турів.

“Карпати-2” (Львів)  “Чайка” (Петропавлівська Борщагівка) – 0:4
Володимир Савчин (К-2) відіграв весь матч і на 71-ій хвилині отримав попередження. Віталій Катрич (К-2) відіграв весь матч. Дмитро Рожко (К-2) увійшов у гру на 75-ій хвилині.

Дублери “Карпат” зазнали домашньої поразки, вдома поступившись “Чайці” – 0:4. Володимир Савчин та Віталій Катрич вийшли з перших хвилин, тоді як Дмитро Рожко увійшов у гру в на заключні 15 хвилин. “Карпати-2” з трьома балами в активі посідають п’яту позицію таблиці.

“Рух-2” (Львів) – “Скала 1911” (Стрий)  2:0
Іван Пастух (
С1911) увійшов у гру на 28-ій хвилині. Дмитро Гуменяк (С1911) увійшов у гру на 77-ій хвилині.

Невдалим видався дебют для Дмитра Гуменяка у складі стрийської “Скали” – поразка 0:2 від дублерів львівського “Руху”. Наш дебютант з’явився у гру наприкінці матчу, а його партнер по команді Іван Пастух увійшов у гру на 28-ій хвилині. Стрияни наразі перебувають на шостій сходинці групи А.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *