Наші профі. Жінки: дебютний хет-трик Вероніки Кузьмин

Футбол

Вероніка Кузьмин відзначилась хет-триком і очолила рейтинг бомбардирок Вищої ліги, Вероніка Андрухів голом допомогла перемогти “Ворсклі” та знаковий поєдинок для Даяни Семків – про це і не тільки в огляді “Наші профі. Жінки”.

Жінки. Вища ліга. 2 тур
ЖФК “Шахтар” (Донецьк) – ЖФК “Кривбас (Кривий Ріг) – 2:3
Любов Мохнач (
Ш) відіграла весь матч і на 74-ій хвилині отримав попередження. Оксана Геник (Ш) вийшла у стартовому складі і була замінена на 83-ій хвилині. Даяна Семків (К) відіграла весь матч і на 84-ій хвилині не реалізувала пенальті.

З перемоги новий сезон розпочали футболістки криворізького “Кривбасу”, які в гостях здолали донецький “Шахтар” – 3:2. У складі “шахтарівок” Любов Мохнач та Оксана Геник вийшли у “старті”, а в гостей Даяна Семків відіграла всі 90 хвилин і наприкінці матчу не реалізувала пенальті. До того ж, для Даяни звітний матч став першим у якості капітанки (!) криворізької команди. За підсумком туру “Шахтар” йде на дев’ятій позиції, тоді як “Кривбас” йде сходинкою вище.

Відеоогляд матчу (нереалізоване пенальті Семків з 4:43):

ЖФК “Маріуполь” – ЖФК “Верес” (Рівне– 0:6
Вероніка Кузьмин (В) 
вийшла у стартовому складі, на 37-ій, 50-ій та 76-ій хвилинах відзначилась голами і була замінена на 80-ій хвилині.

Дебютним хет-триком у складі рівненського “Вересу” відзначилась Вероніка Кузьмин, яка допомогла своїй команді розгромити “Маріуполь” – 6:0. “Червоно-чорні” завдяки перемозі піднялись на сьому позицію Вищої ліги, а Вероніка очолила рейтинг бомбардирок.

ЖФК “Динамо” (Київ) – ЖФК “Дніпро-1” (Дніпро– 0:1
Леся Словак (Д) 
відіграла весь матч. Вікторія Серемчук (Д-1) та Світлана Маліборська (Д-1) залишились на лаві для запасних.

Цікавим видався поєдинок жіночих “Динамо” та “Дніпра-1”, де все вирішилось завдяки єдиному голу дніпрянок – 0:1. Зі всіх наших краянок участь у матчі взяла лише Леся Словак, яка відіграла 90 хвилин у складі “динамівок”. “Дніпро-1” за підсумком туру очолює турнірні перегони, тоді як “Динамо” поки йде шостим.

ЖФК “Ворскла” (Полтава) – ЖФК “Колос” (Ковалівка) – 2:0
Вероніка Андрухів (В) 
вийшла у стартовому складі, на 66-ій хвилині відзначилась голом і була замінена на 88-ій хвилині. Роксолана Кравчук (В) не потрапила до заявки на матч. Мар’яна Іванишин (К) відіграла весь матч.

Центральним матчем туру стало протистояння чинних чемпіонок з “Ворскли” та бронзових призерок з “Колосу”. Перемогу в цікавій грі святкували “ворсклянки” – 2:0. Один з м’ячів переможниць в активі Вероніки Андрухів, а Мар’яна Іванишин відіграла повний матч за гостей. “Ворскла” наразі йде четвертою, тоді як “Колос” розташувався сходинкою нижче.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *