НФК “Ураган” провів пресконференцію перед першим домашнім матчем сезону

Футзал

Сьогодні, 31 серпня, відбулась пресконференція представників Народного футбольного клубу “Ураган” щодо старту чемпіонату України серед команд VBet Екстра-ліги сезону 2023/24. У конференції взяли участь президент клубу Василь Костюк, тренер Юрій Іванишин та капітан “драконів” Ігор Корсун.

Підбили підсумки минулого сезону, розповіли про настрій на цьогорічний сезон та підготовку до чемпіонату VBet Екстра-ліги.

Президент НФК “Ураган” Василь Костюк озвучив плани на новий змагальний сезон. Зокрема, завдання перед командою залишаються максимальними у всіх турнірах.

“Цьогоріч ми зробили перерву у європейських змаганнях, тим не менш настрій на сезон однозначно бойовий. Рівень чемпіонату України серед команд VBet Екстра-ліги сезону 2023/24 дуже високий і непередбачуваний. Ми розуміємо, що маємо ще багато роботи, але ми не послаблюємо завдання, які мали у минулому сезоні, вони залишаються актуальними і на цей рік, відповідно працюємо над цим. В нас є пріоритетні цілі, зокрема брати участь в Лізі Чемпіонів 2024/25 і ми впевнено йдемо до них з належним настроєм та повною бойовою підготовкою”, – поділився президент клубу Василь Костюк.

За словами тренера Юрія Іванишина, підготовку до нового сезону команда провела на хорошому рівні, долучивши гравців з команди U-17.

“Наша підготовка до нового сезону у VBet Екстра-лізі сезону 2023/24 розпочалася 17 липня. У зв’язку з тим, що деякі наші гравці виступали на чемпіонаті Європи серед закладів вищої освіти, тренування проводилися у змішаному форматі. Після повернення з Хорватії, вони приєднались до команди і впродовж 4 тижнів активно готувались до сезону. Протягом цього часу ми звернули увагу на гравців з команди U-17. Деякі з них вперше випробували себе з професіоналами і ми бачимо, що маємо потужний потенціал у наших молодих гравців. Це свідчить про те, що ми йдемо правильним шляхом”, – зазначив тренер команди Юрій Іванишин.

На завершення пресконференції капітан “драконів” подякував ЗСУ за можливість гри в сезоні та розповів про готовність команди.

“Хочу висловити вдячність Збройним Силам України за можливість проведення Чемпіонату України серед команд VBet Екстра-ліги сезону 2023/24 цього року. Старт сезону, на мою думку, пройшов дуже вдалим чином, оскільки ми здобули перемогу, що є для нас найголовнішим. Наша команда готова до насиченого сезону, повного напруженої боротьби”, – підсумував капітан команди Ігор Корсун.

НФК “Ураган”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *