Наші профі. УПЛ: з перемогою лише “Кривбас”

Футбол

“Кривбас” став єдиним клубом прикарпатських гравців, який зумі перемогти на вихідних, Вадим Червак дебютував за “Металіст 1925” і “лихоманка” “Дніпра-1” – про це і не тільки в огляді “Наші профі. УПЛ”.

Прем’єр-ліга. 6 тур
“Верес” (Рівне) – “Чорноморець” (Одеса) – 3:1
Євген Данилюк (
Ч) залишився на лаві для запасних.

Роман Григорчук в черговому турі УПЛ знову залишився незадоволений суддівством, а його “Чорноморець” поступився рівненському “Вересу” – 1:3. Півахисник Євген Данилюк все ще очікує на свій дебют у складі “моряків”. “Чорноморець” за підсумком ігрових вихідних опустився на шосту позицію турнірної таблиці.

ФК “Минай” – “Шахтар” (Донецьк) – 1:4
Назарій Воробчак (
ФКМ) не потрапив до заявки на матч.

Не зміг розжитися очками і клуб іншого прикарпатського фахівця Володимира Шарана “Минай”. “Минайці” без участі Назарія Воробчака поступились “Шахтарю” – 1:4. Закарпатці в новому сезоні все ще без перемог, тож справедливо посідають останню позицію УПЛ.

“Полісся” (Житомир) – “Оболонь” (Київ)  2:0
Владислав Приймак (
О) відіграв весь матч.

Столична “Оболонь” з Владислав Приймаком у складі в гостях на останніх хвилинах поступилась житомирському “Поліссю” – 0:2. Наш краянин провів на полі всі 90 хвилин. “Оболонці” після 6-го туру перебувають на одинадцятому рядку УПЛ.

“Ворскла” (Полтава) – ФК “Олександрія”   1:0
Андрій Андрейчук (ФКО) 
вийшов у стартовому складі і був замінений на 64-ій хвилині. Артур Микитишин (ФКО) не потрапив до заявки на матч.

До чотирьох матчів серію без перемог продовжила “Олександрія”, яка в гостях поступилась полтавській “Ворсклі” – 0:1. Нападник Андрій Андрейчук вперше в сезоні вийшов у старті “містян”, тоді як Артур Микитишин не потрапив до заявки гостей на гру. Клуб з Кіровогорадщини наразі ділить восьму-дев’яту позиції разом з “Металістом 1925”.

СК “Дніпро-1” (Дніпро) – “ЛНЗ” (Черкаси) – 0:0
Володимир Адамюк (Д-1) не потрапив до заявки на матч.

Продовжує лихоманити “Дніпро-1”, який вчергове втратив очки. Цього разу команда Володимира Адамюка не змогла зламати опір дебютанта ліги “ЛНЗ” – 0:0. Наш земляк не потрапив до заявки на гру. “Дніпро-1” опустився вже на тринадцяту сходинку таблиці, маючи при цьому дві гри в запасі.

“Колос” (Ковалівка) – “Кривбас” (Кривий Ріг) – 0:3
Роман Дебелко (
К) увійшов у гру на 81-ій хвилині. Владислав Семотюк (К) залишився на лаві для запасних.

А от хто продовжує дивувати, так це криворізький “Кривбас”. В черговому турі криворіжці не відчули опору з боку “Колоса” – 3:0. З обох наших земляків участь у матчі взяв лише Роман Дебелко, що з’явився на полі наприкінці зустрічі. Тим часом криворіжці піднялись на третю сходинку УПЛ, а відставання від лідера “Шахтаря” складає всього три очки.

“Рух” (Львів) – “Металіст 1925” (Харків) – 1:1
Ваим Червак (
М1925) відіграв весь матч.

Епопея зі зняттям “Металіста 1925” добігла до завершення, а харків’яни на вихідних поділили очки з “Рухом” – 1:1. У складі гостей дебютував захисник Вадим Червак, який провів весь матч. “Металісти” йдуть на дев’ятому місці таблиці після 6-го туру.

Чемпіонат юнацьких команд U-19. 6 тур
“Верес” U-19 (Рівне)  “Чорноморець” U-19 (Одеса) – 2:0
Павло Багрій (
В) вийшов у стартовому складі і був замінений на 46-ій хвилині.

Юніори рівненського “Вереса” святкували другу перемогу в сезоні, вдома обігравши однолітків з “Чорноморця” – 2:0. Нападник Павло Багрій відіграв перший тайм у звітній грі. “Вересівці” піднялись на восьмий рядок чемпіонату юнацьких команд.

ФК “Минай” U-19 – “Шахтар” U-19 (Донецьк) – 0:1
Віталій Рожко (
ФКМ) залишився на лаві для запасних.

Юніори “Миная” у звітному турі програли одному з лідерів змагань “Шахтарю” – 0:1. Півзахисник Віталій Рожко участі у звітному матчі не брав. Юніорський склад “Минаю” після 6-го туру йде на 15-му місці.

“Зоря” U-19 (Луганськ) – “Динамо” U-19 (Київ)  2:2 
Владислав Калин (Д) увійшов у гру на 36-ій хвилині. 

Вдруге втратило очки в чемпіонаті U-19 столичне “Динамо”, яке не змогло здолати луганську “Зорю” – 2:2. Владислав Калин з’явився на полі під завісу першого тайму. Нічия коштувала “динамівцям” місця у топ-3 – кияни наразі посідають четверту сходинку.

“Рух” U-19 (Львів) – “Металіст 1925” U-19 (Харків) – 6:1
Денис Шайда (
Р) увійшов у гру на 58-ій хвилині. Артем Угринчук (Р) залишився на лаві для запасних.

Юніори “Руху” продовжують утримувати лідерство у чемпіонаті – в черговому турі під натиском “жовто-чорних” не встояв “Металіст 1925” (6:1). З двох наших представників у складі львів’ян на полі з’явився лише Денис Шайда. “Рух” є лідером змагань, випереджаючи “Шахтар” та “Олександрію” на один заліковий пункт.

СК “Дніпро-1” U-19 (Дніпро– “ЛНЗ” U-19 (Черкаси) – 0:0
Максим Тряско (
Д-1) не потрапив до заявки на матч.

Максим Тряско все ще не отримав шансу дебютувати у складі юніорів “Дніпра-1”, а його команда розписали “нулі” з “ЛНЗ” – 0:0. “Спортклубівці” посідають шосту позицію і зберігають шанси поборотись за нагороди поточного сезону.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *