«Прикарпаття-ЗСУ» – «Епіцентр». Анонс матчу та пряма трансляція

Футбол

У п’ятницю, 15 вересня, матчем в Івано-Франківську стартує програма восьмого туру Першої ліги. На стадіоні “Рух” місцеве “Прикарпаття-ЗСУ” прийматиме “Епіцентр” з Кам’янця-Подільського. За протоколом безпеки воєнного стану гра пройде без присутності глядачів. Пряму трансляцію дивіться о 14:00 на YouTube-каналі ПФЛ.

В гості до восьмої команди групи “А” завітає третя, і різниця між ними становить 6 очок, щоправда господарі зіграли на один матч менше. У 6-м турі івано-франківці на останніх хвилинах втратили перемогу над одним з лідерів – бузівською “Нивою“, зігравши внічию 2:2. Матч сьомого туру “Металіст” – “Прикарпаття” перенесено на 11 жовтня, оскільки четверо гравців харківської команди викликались до юнацьких збірних України.

А от “Епіцентр” з тижневого графіка не вибивався, і минулої суботи перервав свою 4-матчеву безвиграшну серію. Після нічиїх з “Агробізнесом” (1:1) і “Поділлям” (0:0) підопічні Сергія Нагорняка програли тернопільській “Ниві” (2:3) і у Львові “Карпатам” (0:2). Тож домашня перемога над “Буковиною” (2:1) дозволила команді з Кам’янця-Подільського піднятися на третю позицію у турнірній таблиці.

П’ятнична гра стане лише четвертою в історії очних протистоянь суперників, які познайомилися один з одним минулого сезону у чемпіонаті Першої ліги. Долю матчу в Івано-Франківську вирішив швидкий гол: на 6-й хвилині капітан “Прикарпаття” Василь Цюцюра забив переможний м’яч з пенальті – 1:0.

У заключному турі вирішувалася доля останньої путівки до “Чемпіонської групи”. “Епіцентр” достроково фінішував третім у групі “А” і в Дунаївцях взяв реванш у франківців, забивши по голу наприкінці кожного з таймів. Руслан Буряк ударом головою і Максим Гірний з пенальті встановили остаточний підсумок – 2:0.

Цього сезону майже місяць тому команди поборолися за путівку до 1/16 фіналу Vbet Кубку України. В середині першого тайму Іван Бендера вивів гостей вперед, а на 76-й хвилині після подачі з кутового Владислав Мороз забив другий м’яч у ворота івано-франківців – 0:2. Наприкінці матчу Василь Француз реалізував пенальті, але перевести гру в овертайм не судилося – 1:2. Цікаво, як буде тепер у п’ятницю?

Чемпіонат України. Перша ліга. Група А. 8 тур
«Прикарпаття-ЗСУ» (Івано-Франківськ) – «Епіцентр» (Кам’янець-Подільський)

15 вересня 2023 року. Івано-Франківськ, стадіон “Рух” – 14:00
Арбітр: Д.Осауленко (Полтава). Асистенти арбітра: В.Алавук (Житомир), А.Лікаренко (Чернігів).
4-й арбітр: М.Липко (Івано-Франківськ). Спостерігач арбітражу: В.Криницький (Рівне).


Прикарпаття – Епіцентр. “Епіцентр” завершив клубну антирекордну безвиграшну серію у Першій лізі, яка тривала впродовж 4-х ігор: 2 нічиї та 2 поразки. Підопічні Нагорняка у меншості переграли “Буковину”. Перемогу команді приніс “джокер” Максим Гірний. Талановитий нападник вийшов на заміну і реалізував одинадцятиметровий. Також варто відзначити дебют хавбека Ахмеда Алібекова, який відразу влився у новий колектив. “Прикарпаття” минулий тур пропускало, адже їхній виіїзний матч з “Металістом” зіграють 11 жовтня. Зараз складно оцінити, як ця пауза вплине на ігровий тонус підопічних Рипана. Очікуємо, що саме гості будуть ближчими до перемоги, – прогнозує UA-Футбол.

Прогноз FootBoom: 1:0. Цікавий факт: “Епіцентр” у цьому чемпіонаті виграє виключно з різницею в один м’яч (1:0 або 2:1). 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *