«КУБОК ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА-2023»: анонс першого ігрового дня

Баскетбол

Упродовж трьох днів, 20-22 вересня, в манежі КФВ відбудеться передсезонний турнір з баскетболу серед чоловічих команд на «Кубок Івано-Франківська 2023».

У ньому візьмуть участь клуби Суперліги – «Дніпро», «Будівельник» (Київ), «Політехніка-Галичина» (Львів) та «Прикарпаття-Говерла».

20 вересня (середа)

15:00 «ДНІПРО» vs «БУДІВЕЛЬНИК»

Розпочнуть турнір дві кращі команди за підсумками минулого сезону Суперліги – чемпіон «Будівельник» та срібний призер «Дніпро».

У нинішньому міжсезонні клуби вже грали між собою в рамках Меморіалу ім. ЗТУ Говорунова і ЗТУ Таслицького у Дніпрі. У підсумку – перемогу здобули господарі з рахунком 73:72.

У міжсезонні склад обох команд кардинально не змінився. «Дніпро» підсилив свій ростер Дубоненком та Горобченком. Натомість, до складу киян приєдналися Луценко та Кошевадський.

18:00 «ПРИКАРПАТТЯ-ГОВЕРЛА-КФВ» vs «ПОЛІТЕХНІКА-ГАЛИЧИНА»

У другому матчі ігрового дня зійдуться традиційно принципові суперники – франківці та львів’яни. Колективи Євгена Мурзіна та Ярослава Зубрицького вже встигли провести спаринг, який відбувся у Львові і завершився перемогою «ведмедів» з рахунком 88:76.

У міжсезонні «Прикарпаття-Говерла» підписала форварда Іллю Кабацюру та захисника Павла Горобченка водночас зберегли більшу частину минулорічного ростеру, включно із капітаном Старцевим.

Щодо «Політехіники-Галичини», то львів’яни втратили бігменів Тіщенка та Бережного, а також розігруючого Михайла Горобченка. На їх місце покликані захисник Сафонов, центровий Бречко та американець Нельсон.

Між іншим, з «Галичиною» тренується ще один легіонер, щоправда, по його підписання поки офіційно не повідомлялося.

БК “Говерла”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *