Наші профі. ПФЛ: перемоги лише у Другій лізі

Футбол

Нічийний синдром у групі А Першої ліги і дві з чотирьох перемог у Другій – про це і не тільки в огляді “Наші профі. ПФЛ”.

Перша ліга. Група А. 9 тур 
“Поділля” (Хмельницький) – “Буковина” (Чернівці) – 1:1
Іван Оробець (
П) залишився на лаві для запасних.

Хмельницьке “Поділля” підтвердило реноме найбільш “миролюбної” команди групи А, розписавши п’яту нічию у дев’яти зіграних матчах. Півзахисник господарів Іван Оробець участі у матчі не брав. Подоляни після першого кола посідають восьму позицію в групі А і все ще зберігають шанси на потрапляння до ТОП-5.

“Агробізнес” (Волочиськ) – “Прикарпаття” (Івано-Франківськ) – 1:1
Роман Кузьмин (
А) відіграв весь матч. Микола Квасний (А) вийшов у стартовому складі і був замінений на 73-ій хвилині. Дмитро Шостак (А) увійшов у гру на 86-ій хвилині.

Волочиський “Агробізнес” на останніх хвилинах втратив перемогу у матчі з “Прикарпаттям” – нічия 1:1. У складі “пекарів” проти своїх земляків зіграли одразу троє гравців – Роман Кузьмин, Микола Квасний та Дмитро Шостак, який провів дебютний матч за “Агробізнес”. Волочиська команда наразі перебуває на сьомій позиції і відстає від заповітної “п’ятірки” всього на один бал.

“Нива” (Тернопіль) “Карпати” (Львів) – 1:1
Віталій Жупанський (Н) 
залишився на лаві для запасних. Тарас Саків (К) не потрапив до заявки на матч.

Завершився нічиєю і ще один матч групи А – “Нива” та “Карпати” доволі несподівано поділили очки (1:1). Обидва наші земляки Віталій Жупанський та Тарас Саків участі у звітному матчі не брали. Після першого кола “Нива” ділить четверту-шосту сходинки разом з “Хустом” та “Буковиною”, тоді як “Карпати” продовжують очолювати групу А, випереджаючи найближчих переслідувачів з бузівської “Ниви” на чотири пункти.

Перша ліга. Група Б. 9 тур
“Вікторія” (Суми) – “Лівий берег” (Київ)  1:0
Максим Куліш (
ЛБ) увійшов у гру на 84-ій хвилині.

А от у групі Б єдиний клуб нашого земляка поступився – “Лівий берег” в гостях зазнав поразки від “Вікторії” (0:1). Півзахисник “лівобережців” Максим Куліш з’явився на полі наприкінці зустрічі. За підсумками першого кола “ЛБ” посідає третю сходинку у групі Б та має непогані шанси продовжити боротьбу у “чемпіонській” групі.

Друга ліга. 9 тур
“Кремінь-2” (Кременчук) – “Скала 1911” (Стрий) – 0:1
Іван Пастух (
С1911) відіграв весь матч. Дмитро Гуменяк (С1911) увійшов у гру на 30-ій хвилині.

Важкою видалась перемога стрийської “Скали 1911” над дублерами “Кременя” у черговому турі Другої ліги – 1:0 на користь стриян. Наші земляки Іван Пастух та Дмитро Гуменяк долучились до перемоги “Скали”, зігравши 90 та 60 хвилин відповідно. Стрияни після ігрових вихідних піднялись на шосту позицію турнірної таблиці.

ФК “Тростянець” – “Карпати-2” (Львів) 2:0
Володимир Савчин (К-2) та Віталій Катрич (К-2) відіграли весь матчДмитро Рожко (К-2) увійшов у гру на 75-ій хвилині. Дмитро Коваленко (К-2) залишився на лаві для запасних. 

Дублери “Карпат” доволі несподівано в гостях поступились сусідам по турнірній таблиці ФК “Тростянець” – 0:2. З чотирьох наших “левів” лише Дмитро Коваленко участі у матчі не брав. Попри поразку львів’яни залишились на восьмій сходинці Другої ліги.

“Металург-2” (Запоріжжя) – ПФК “Звягель” – 0:5
Богдан Оринчак (
З) не потрапив до заявки на матч.

Другу поспіль розгромну перемогу здобув “Звягель”. Цього разу “містяни” без участі Богдана Оринчака не залишили шансів дублерам “Металурга” – 5:0. “Звягель” наразі ділить третю-четверту позицію ліги разом з “Чайкою” з Київської області.

“Чайка” (Петропавлівська-Борщагівка)  “Рух-2” (Львів) – 2:1
Денис Шайда (
Р-2) залишився на лаві для запасних. 

Дублери “Руху-2” у 9-му турі зазнали поразки від “Чайки” – 1:2. Захисник “рухівців” Денис Шайда спостерігав за грою з лави для запасних. Невдача залишила “Рух” на п’ятій сходинці чемпіонату, а відставання команди від призової трійки складає вже шість залікових пунктів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *