Василь Цюцюра, Іван Піцан та Роман Кузьмин – у символічних збірних 10-го туру першого етапу

Футбол

Sport Arena називає символічну збірну чергового ігрового вікенду Першої ліги. За підсумками 10-го туру чемпіонату, в якому “Прикарпаття-ЗСУ” на виїзді розійшлося миром з хмельницьким “Поділлям” (1:1), до числа найкращих гравців туру вперше у поточному сезоні увійшов капітан івано-франківської команди – 29-річний атакуючий півзахисник Василь Цюцюра, в активі якого результативна передача.

Натомість до символічної збірної за версією сайту Footboom потрапив 33-річний голкіпер “зелено-жовтих” Іван Піцан, який повернувся після травми і цього року вперше відіграв повноцінний матч чемпіонату.

Атакувальний півзахисник – Василь Цюцюра (Прикарпаття)
На старті сезону Прикарпаття страждало без травмованого Цюцюри, його техніки, досвіду та бачення поля не вистачало розрізненій в атаці гри івано-франківців. Навіть зараз відчувається, що Василь не вийшов ще на 100% готовності після тривалого перебування на лікарняному. Тим не менш, його внесок у виїзну нічию в Хмельницькому важко переоцінити. Цюцюра й сам міг забивати, кілька разів опиняючись на хороших позиціях, а в підсумку видав надзвичайно тонку розрізну гольову передачу на Хому, – зазначає Sport Arena.

Нападник – Роман Кузьмин (Агробізнес)

Агробізнес, на відміну від інших клубів, які відновили виступи після 1,5-річної паузи, починав збирати команду з нуля. Головний тренер Чижевський провів вражаючу кадрову роботу, зібравши аматорів, запасних інших клубів і маловідомих молодих початківців. Маючи масштабні проблеми, не володіючи ресурсами для запрошення зіркових новачків, Агробізнес здобуває результат. Як приклад – півзахисник Кузьмин, який вимушено закриває позицію нападника, забив переможний м’яч у ворота бузівської Ниви й ще кілька разів опинявся на ударних позиціях. Вчорашній гравець ротації Прикарпаття – беззаперечно основний в новій команді й приносить перемогу над другою командою Групи А.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *