Наші профі. ПФЛ: вдалий тренерський дебют Михайла Басараба

Футбол

Михайло Басараб дебютував у якості головного тренера “Скали 1911”, гол Романа Кузьмина приніс перемогу “Агробізнесу” над одним з лідерів і нічийний синдром “Поділля” Івана Оробця – про це і не тільки в огляді “Наші профі. ПФЛ”.

Перша ліга. Група А. 10 тур 
“Поділля” (Хмельницький) – “Прикарпаття” (Івано-Франківськ) – 1:1
Іван Оробець (
П) залишився на лаві для запасних.

Хмельницьке “Поділля” продовжує штампувати нічиї у Першій лізі. На вихідних подоляни без участі Івана Оробця поділили очки з “Прикарпаттям” – 1:1. Мирова відкинула хмельницьку команду на восьму сходинку групи А.

“Нива” (Тернопіль) – “Буковина” (Чернівці) – 0:1
Віталій Жупанський (Н) 
залишився на лаві для запасних.

Доволі несподіваної поразки на старті другого кола зазнала тернопільська “Нива”, яка вдома поступилась чернівецькій “Буковині” (0:1). Голкіпер Віталій Жупанський вже традиційно спостерігав за грою з лави для запасних. Після ігрового вікенду тернополяни йдуть на сьомій сходинці групи і продовжують боротьбу за вихід до фінальної п’ятірки.

ФК “Хуст” – “Карпати” (Львів) – 0:3
Тарас Саків (
К) не потрапив до заявки на матч.

Львівські “Карпати” в черговому турі розібрались з ФК “Хуст” – 3:0. Захисник “зелено-білих” Тарас Саків продовжує відновлюватись після пошкодження. “Карпати” й надалі лідирують в групі, випереджаючи найближчого переслідувача “Ниву” з Бузової вже на сім очок.

“Агробізнес” (Волочиськ) – “Нива” (Бузова) – 1:0
Роман Кузьмин (
А) відіграв весь матч, на 39-ій хвилині відзначився голом і на 85-ій хвилині отримав попередження. Микола Квасний (А) вийшов у стартовому складі і був замінений на 77-ій хвилині. Дмитро Шостак (А) увійшов у гру на 90-ій хвилині.

Волочиський “Агробізнес” став автором несподіванки, вдома обігравши одного з лідерів “Ниву” з Бузової – 1:0. Єдиний м’яч у зустрічі в активі Романа Кузьмина. Також у старті господарів вийшов Микола Квасний, тоді як Дмитро Шостак з’явився на полі наприкінці гри.

Відеоогляд матчу (гол Кузьмина з 3:45):

Перша ліга. Група Б. 10 тур
“Гірник-Спорт” (Горішні Плавні) – “Лівий берег” (Київ) – 0:1
Максим Куліш (
ЛБ) вийшов у стартовому складі і був замінений на 82-ій хвилині.

Максим Куліш вперше (!) вийшов у стартовому складі “Лівого берега” у Першій лізі та допоміг своїй команді перемогти “Гірник-Спорт” – 1:0. Кияни завдяки перемозі піднялись на третю позицію групи Б.

Друга ліга. 10 тур
“Скала 1911” (Стрий) – “Чайка” (Петропавлівська-Борщагівка) – 2:1
Іван Пастух (
С1911) відіграв весь матч. Дмитро Гуменяк (С1911) залишився на лаві для запасних.

Стрийська “Скала 1911” напередодні 10-го туру повідомила про зміни на тренерському містку – замість Миколи Василишина команду очолив прикарпатський фахівець Михайло Басараб, який призначений виконувачем обов’язків головного тренера. Дебютний матч під орудою нашого земляка вдався на всі сто – стрияни вдома перемогли “Чайку” з рахунком 2:1. Іван Пастух традиційно зіграв всі 90 хвилин, тоді як Дмитро Гуменяк участі у грі не брав. Перемога дозволила стриянам продовжити гонитву за нагороди Другої ліги, адже наразі команда йде на п’ятому місці і відстає від трійки лідерів на шість очок.

“Карпати-2” (Львів) – ПФК “Звягель” – 0:2
Віталій Катрич (К-2) відіграв весь матчВолодимир Савчин (К-2), Дмитро Рожко (К-2) та Дмитро Коваленко (К-2) залишилися на лаві для запасних. Богдан Оринчак (З) увійшов у гру на 64-ій хвилині.

У переможному матчі “Звягеля” проти дублерів “Карпат” (2:0) з п’яти наших земляків зіграли лише двоє – у господарів весь матчі провів Віталій Катрич, тоді як у гостей Богдан Оринчак з’явився в середині другого тайму. Гостьові три очки допомогли “містянами” втриматись на третій сходинці Другої ліги, тоді як “карпатівці” опустились на сьомий рядок таблиці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *