Наші профі. ПФЛ: “Агробізнес” вривається в трійку лідерів

Футбол

“Агробізнес” з нашими земляками в складі вийшов на третю позицію групи А Першої ліги, “карпатівець” Тарас Саків відновився після пошкодження і невдачі наших у Другій лізі – про це і не тільки в огляді “Наші профі. ПФЛ”.

Перша ліга. Група А. 11 тур 
“Металіст” (Харків) – “Агробізнес” (Волочиськ) – 1:2
Віталій Федорів (М) 
не потрапив до заявки на матч. Микола Квасний (А) відіграв весь матч. Роман Кузьмин (А)  вийшов у стартовому складі і був замінений на 81-ій хвилині. Дмитро Шостак (А) увійшов у гру на 81-ій хвилині.

Другу поспіль перемогу в Першій лізі святкував “Агробізнес”, який в гостях обіграв аутсайдера групи харківський “Металіст” – 2:1. Захисник харків’ян Віталій Федорів продовжує відбувати дискваліфікацію, а в старті волочисців з’явились Микола Квасний та Роман Кузьмин, тоді як Дмитро Шостак з’явився на полі під завісу гри. За підсумком ігрових вихідних “Металіст” й надалі замикає турнірну таблицю групи А, тоді як “Агробізнес” піднявся на третю сходинку.

“Прикарпаття” (Івано-Франківськ) – “Нива” (Тернопіль) – 0:0
Віталій Жупанський (Н) 
залишився на лаві для запасних.

Тернопільська “Нива” без участі Віталія Жупанського розписала “нулі” з франківським “Прикарпаттям” – 0:0. Тернополяни піднялись на шосту позицію групи і продовжують боротьбу за вихід до ТОП-5.

“Нива” (Бузова) – “Поділля” (Хмельницький) – 2:1
Іван Оробець (
П) увійшов у гру на 85-ій хвилині.

Вперше за кілька останніх турів ігровий час отримав півзахисник Іван Оробець. У програній грі проти одного з лідерів “Ниви” з Бузової (1:2) наш земляк з’явився на заключні п’ять хвилин. “Поділля” все більше віддаляється від заповітної п’ятірки, адже наразі ділять з “Прикарпаттям” восьму-дев’яту сходинки групи.

“Буковина” (Чернівці) – “Карпати” (Львів) – 0:1
Тарас Саків (
К) залишився на лаві для запасних.

Львівські “Карпати” продовжують штампувати перемоги – цього разу львів’яни в гостях обіграли чернівецьку “Буковину” (1:0). Захисник “карпатівців” Тарас Саків відновився після травми, але за звітною грою спостерігав з лав для запасних. “Карпати” й надалі лідирують у групі А – 29 очок і перевага над бузівською “Нивою” складає вже сім пунктів.

Перша ліга. Група Б. 11 тур
ФК “Полтава” – “Лівий берег” (Київ) – 2:1
Максим Куліш (
ЛБ) вийшов у стартовому складі і був замінений на 56-ій хвилині.

Столичний “Лівий берег” в центральній грі групи Б поступився ФК “Полтава” – 1:2. Півзахисник гостей Максим Куліш вийшов у стартовій “одинадцятці” та був замінений в середині другого тайму. Невдача коштувала “лівобережцям” місця у топ-3 – команда опустилась на четвертий рядок групи Б.

Друга ліга. 11 тур
“Реал Фарма” (Одеса) – “Рух-2” (Львів) – 0:0
Денис Шайда (
Р-2) увійшов у гру на 46-ій хвилині.

Дублери “Руху” стали єдиною командою наших футболістів, які зуміли здобути очки в 11 турі Другої ліги. “Рухівці” з Денисом Шайдою у складі розписали мирову з “Реал Фармою” – 0:0. “Рух-2” втратив одну позицію і зараз посідає дев’яту сходинку таблиці.

ПФК “Звягель” – “Дружба” (Мирівка) – 0:1
Богдан Оринчак (
З) відіграв весь матч.

Богдан Оринчак і його “Звягель” у матчі лідерів Другої ліги поступились “Дружбі” з Мирівки – 0:1. Наш земляк відіграв весь матч. За підсумками туру “Звягель” разом з “Чайкою” ділять третій-четвертий рядок таблиці.

“ЮКСА” (Тарасівка) – “Скала 1911” (Стрий) – 3:0
Іван Пастух (
С1911) відіграв весь матч. Дмитро Гуменяк (С1911) увійшов у гру на 46-ій хвилині.

Не менш цікавим видався поєдинок на Київщині, де “Скала 1911” Михайла Басараба поступилась дебютанту ліги “ЮКСі” – 0:3. Захисник гостей Іван Пастух зірав всі 90 хвилин, тоді як Дмитро Гуменяк увійшов у гру по перерві. Поразка відкинула “Скалу 1911” на п’яту позицію таблиці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *