Франківські регбістки стали чемпіонками України

Регбі ТОП

8-го жовтня на полі одеської Академії спорту пройшли ігри останнього четвертого туру чемпіонату України з регбі-7 серед жіночих команд суперліги.

У єдиному поєдинку зіграли команди, які завчасно завоювали звання чемпіонок України львівські КІВС-“Левиці” і срібні призерки збірна Одеси. У складі львів’янок сезон провели і вихованки Івано-Франківської команди ДЮСШ-2-“Галка” Юлія Рудницька, Ангеліна Попадинець, Поліна Скокова і Єлизавета Гільтайчук, яка в останньому турі участі не брала.

Львів’янки, як і годиться, вийшли на гру зосередженими і сконцентрованими, а тому і переконливо перемогли господарок з рахунком 19:0. Рахунок відкрила Юлія Рудницька, індивідуально пройшовши захисну лінію одеситок, здійснивши “спробу” і влучно пробивши “реалізацію” – 7:0. Такий початок дозволив львівській команді спокійно довести гру до переможного результату.

Після цієї гри команди зіграли ще й товариську гру, у якій знову переконливішими були львів’янки – 40:14. Внесок наших дівчат дівчат у переможний результат склав 23 очки ( Ю.Рудницька – 13, П.Скокова і А.Попадинець – по 5 очок).

Після завершення ігор команди отримали заслужені нагороди чемпіонату України з регбі-7: КІВС-“Левиці” – чемпіонки, срібло у збірної Одеси, бронза у київського “Авіатора”.

Разом з тим Єлизавета Гільтайчук, Юлія Рудницька, Поліна Скокова і Ангеліна Попадинець виконали нормативу “Майстер спорту України”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *