Наші профі. УПЛ: Вадим Червак приміряв нове амплуа

Футбол

Нове амплуа для Вадима Червака, повернення Володимира Адамюка і лідерство “Кривбасу” – про це і не тільки в огляді “Наші профі. УПЛ”.

Прем’єр-ліга. 10 тур
СК “Дніпро-1” (Дніпро) – “Верес” (Рівне) – 2:0
Володимир Адамюк (Д-1) відіграв весь матч.

Володимир Адамюк повернуся до обойми “Дніпра-1” і допоміг “спортклубівцям” обіграти “Верес” – 2:0. За підсумком туру дніпряни продовжують рух угору і зараз ділять сьому-восьму сходинки разом з київським “Динамо”.

“ЛНЗ” (Черкаси) – ФК “Олександрія” – 0:0
Артур Микитишин (ФКО) увійшов у гру на 80-ій хвилині. Андрій Андрейчук (ФКО) залишився на лаві для запасних.

“Олександрія” в черговому турі розписала мирову з новачком ліги “ЛНЗ” – 0:0. З двох наших земляків участь у матчі взяв лише Артур Микитишин, який вийшов на поле на заключні десять хвилин. “Містяни” після 10-го туру перебувають у зоні плей-аут – 13 місце турнірної таблиці.

“Оболонь” (Київ) – “Металіст 1925” (Харків) 1:0
Владислав Приймак (О) та Вадим Червак (М1925) відіграли весь матч.

Матч “Оболоні” та “Металіста” (1:0) запам’ятався не так яскравою грою, як виходом захисника харків’ян Вадима Червака у новому амплуа голкіпера. Ще один наш земляк Владислав Приймак відіграв всі 90 хвилин у складі “Оболоні”. “Пивовари” наразі йдуть на десятій сходинці, тоді як харків’яни розташувались сходинкою нижче.

“Рух” (Львів) – ФК “Минай” – 0:0
Назарій Воробчак (ФКМ) не потрапив до заявки на матч.

Третину сезону “Минай” Володимира Шарана відзначив четвертою нічиєю. Цьог разу “лиси” в гостях встояли у матчі проти “Руху” – 0:0. Півзахисник гостей Назарій Воробчак не брав участь у матчі через пошкодження. “Минай” після 10-го туру замикає таблицю УПЛ, маючи у своєму активі скромних чотири очки.

“Кривбас” (Кривий Ріг) – “Чорноморець” (Одеса) – 1:0
Владислав Семотюк (К) 
увійшов у гру на 84-ій хвилині. Роман Дебелко (К) і Євген Данилюк (Ч) залишилися на лаві для запасних.

Поки “Шахтар” свій матч 10-го туру проти “Зорі” переніс на пізніший термін, криворізький “Кривбас” увірвався на вершину УПЛ. Сталося це завдяки домашній перемозі над одеським “Чорноморцем” – 1:0. З трьох наших краян участь у грі взяв лише Владислав Семотюк. “Моряки” натомість опустились на п’яту позицію турнірної таблиці.

Чемпіонат юнацьких команд U-19. 10 тур
“Полісся” U-19 (Житомир) – “Динамо” U-19 (Київ)  2:1 
Владислав Калин (Д) увійшов у гру на 19-ій хвилині. 

“Підтримали” своїх старших колег і молоді “динамівці”, які в гостях несподівано зазнали першої поразки в сезоні від однолітків з “Полісся” – 1:2. Владислав Калин увійшов у гру в середині першого тайму. Кияни втратили лідерство і зараз ділять другу-третю сходинки разом з львівським “Рухом”.

“Дніпро-1” U-19 (Дніпро) – “Верес” U-19 (Рівне) – 1:0
Павло Багрій (
В) вийшов у стартовому складі і був замінений на 76-ій хвилині.

Павло Багрій вчергове вийшов у стартовому складі “Вереса”, втім, не допоміг своїй команді здобути очки – поразка 0:1 від “Дніпра-1”. “Верес” за підсумком звітного туру перебуває дев’ятому рядку чемпіонату U-19.

“Рух” U-19 (Львів) – ФК “Минай” U-191:0
Денис Шайда (
Р) залишився на лаві для запасних. Віталій Рожко (ФКМ) вийшов у стартовому складі і був замінений на 78-ій хвилині.

“Рух” після невдалих матчів знову переміг, вдома обігравши однолітків з ФК “Минай” – 1:0. У господарів Денис Шайда участі у грі не брав, тоді як у гостей Віталій Рожко вийшов у “старті”. Після 10-го туру “рухівці” посідають третю позицію, тоді як “лиси” опустились на п’ятнадцятий щабель.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *