Ігор Корсун: “Зараз потрібно думати про Бельгію, а потім вже про Польщу”

Футзал

Гравець НФК “Ураган” та збірної України Ігор Корсун прокоментував стан справ у групі відбору на ЧС-2024 після другого матчу проти сербів (1-1):

— Щойно запитав у голкіпера збірної Сербії, з ким йому найважче було грати в цій групі, і він назвав збірну України. Ви, як футзаліст, яку команду можете назвати найважчою для збірної України на цьому груповому етапі?

— Легких команд і легких ігор тут не було. Що Бельгія, що Сербія, що Польща — дуже хороші збірні, але я б все ж Сербію виділив. Це ТОП-команда європейського футзалу, з хорошими потужними гравцями.

— Сім очок після чотирьох турів. Як оцінюєте шанси збірної України вийти на Чемпіонат світу?

— Найголовніше, що все в наших руках і все від нас залежить. Я сподіваюсь і вірю, що ми прикладемо максимум зусиль, щоб вийти туди.

— Зараз на нас очікують матчі проти збірної Бельгії та Польщі. Матч з другими у нас в кінці, і це виглядатиме так, ніби він буде вирішальним для збірної України. На вашу думку, це так?

— Зараз я не можу сказати. Дивлячись, як інші матчі будуть зіграні. Нам потрібно спочатку думати про Бельгію, вигравати там, а вже потім готуватись до наступного матчу з Польщею.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *